Dobro 7,1
na temelju 3772 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3772recenzija
  • Čistoća: 7,1
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Sau od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Budget twin soba
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
Location was the only good thing of this hotel, price paid not worth to the class of the hotel
Very disappointed with this hotel. Location - Very convenient. Straight bus or taxi from the airport. Walkable distance to Mongkok area. Full of eats and shops along the walk. Room - Small room. Bed quality was bad. Shower and everything else was ok but no toiletries provided except tooth brush, tooth paste and body shampoo. Walls were thin and could hear doors banging. Lift - Small lift and it only good enough for 3 pax with luggage. Downside - Got to pay RM10 per luggage for luggage storage no matter what size of the luggage or a bag of biscuit. (for those who check out on morning for noon flight). Although is a source of income for the hotel but it puts traveler off.
Recenzirano 22 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jingjuian od Singapur
Parovi
Budget double soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Good location.is near mrt .along main road .
Location good .near mrt .and many restaurant near by .
Clean room .staff friendly .peaceful
Recenzirano 22 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HIROSHI od Japan
Obitelji sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
ROOM
LOCATION, QUIET, ROOM
SUPER GOOD
Recenzirano 20 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chong od Malezija
Parovi
Standard
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
good location
location, food, mtr
near mtr, a lot of shopping and foods
Recenzirano 18 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Goh od Malezija
Poslovni putnici
Standard
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Good location but not so clean
Carpet dirty and smelly. Room do heater. But good location, near to MRT.
Recenzirano 17 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SHU od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Budget double soba
Boravili ste 6 noći u veljača, 2016
Not a 3.5 stars hotel AT ALL
I have been traveled HK many times. This hotel is the worst one I have stayed. I checked out after one night of staying,even I paid for 6 nights. The hotel is so dark and smells stinky. The facilities are so old and dirty. Since we stayed at the corner room, we could hear the noise from the street.
Recenzirano 07 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Carolina od Tajvan
Solo putnici
Budget twin soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Good Location, a bit smelly
Location
The location was the best thing about the hotel. Lots of great eating places in the alleys behind it. The room was small but manageable. Not very clean. It also smelled. Turned on the AC all day/night. Even when we were not in the room. It was not environmentally friendly but it would have been a bit unbearable otherwise. Having said all that, it was cheap. So you get what you pay for.
Recenzirano 07 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ARDIF od Malezija
Poslovni putnici
Budget twin soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Good location, ample amenities.
First thing to look for is location, and this place is smack in the middle of everything. Easy access public transportation, lots of eateries everywhere. Small but has clean with just enough basic amenities. Will definitely return.
Recenzirano 03 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Candice od Singapur
Poslovni putnici
Standard
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Good Location
Not bad, can consider if you are on budget travel.
Recenzirano 02 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shui od Kanada
Solo putnici
Budget double soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
worn out room and bathroom
convenience and not much else
barely a 3-star hotel. many things involved extra payment. the air conditioner was blowing right onto my head, not a pleasant experience. the whole room was worn out.
Recenzirano 01 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: