Dobro 7,1
na temelju 3772 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3772recenzija
  • Čistoća: 7,1
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Kassandra od Singapur
Par
Standard
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2014
It was great.
Hotel's location good. Restaurants nearby. Reasonable room size.
Recenzirano 03 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pio od Filipini
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Convenient and satisfies basic needs
Location and near MTR exit.
Satisfies basic stay needs but not too comfortable. Small rooms and picture in web not the same when you are there.
Recenzirano 03 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sharon od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 7 noći u svibanj, 2014
Great location
Easy access to mtr Easy access to local street food and other great restaurants Easy access to street shopping
Great experience and value for money with great location n great comfort. Highly recommended.
Recenzirano 02 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kelly od Singapur
Grupa
Standard
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2014
Kings De Nathan was worth the money.
Friendly staffs Convenience Budget pricing
Good. I enjoyed staying there and e room is consider big.
Recenzirano 02 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chee od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2014
Simply stay n clean.
Clean. Convenient n tidy.
Recenzirano 02 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chong od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2014
Comfortable, good shower, nice bed
The bathroom is clean, location is near to MTR, price is reasonable
We use the hotel for shower and sleep because most of the time we are out sightseeing or shopping. The room is not a place to spend time together with friends because it is pretty cramp.
Recenzirano 02 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

BEE od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2014
Not satisfactory
Good location
Recenzirano 30 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jonathan od Singapur
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
cheap and good for short stay
cheap, clean and near to Temple Street
good
Recenzirano 30 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Duangporn od Tajland
Grupa
Standard
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Small hotel but worth to stat
Clean, nice location and not too expensive
I love this hotel because it is clean, near mtr and bus stop which is easy for transportation. Moreover, price is acceptable.
Recenzirano 27 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Duangporn od Tajland
Grupa
Deluxe
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Worth to stay
Near mtr, delicious restaurant and bus stop
I stayed at hotel about 3 nights and this was my second time on this hotel. i impress this hotel especially clean, location with near MTR & Bus stop. This hotel is worth to stay.
Recenzirano 27 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: