Dobro 7,1
na temelju 3772 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3772recenzija
  • Čistoća: 7,1
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Hoi od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Budget twin soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
convenient with cheap price
the bed is toooo soft!
Recenzirano 24 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Teo od Singapur
Parovi
Standard
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Awesome
Clean, Comfortable, Convenient
GREAT!
Recenzirano 19 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lalith od Šri Lanka
Parovi
Budget twin soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Reasonably good place to stay. Just a few steps away from the MTR
There was foreign exchange facility closeby even at 12 midnight. Many 7 Elevabs and eating paces around.A couple of things were wanting. The safe deposit box was locked. Only two sachets of tea but no sweetener or cream was available. The housekeeping should hVe checked these before new guests check-in
Recenzirano 17 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joanne od Singapur
Grupe
Standard
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Enjoyable stay!
Great stay at Kings De Nathan. Room is of reasonable size for 2 of us. Location is good surrounded by cafes and near to MTR. Staff at the hotel are very helpful as well. Overall, we enjoyed our stay there.
Recenzirano 13 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joanne od Singapur
Grupe
Standard
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Good location
Great stay at Kings De Nathan. Room is of reasonable size for 2 of us. Location is good surrounded by cafes and near to MTR. Staff at the hotel are very helpful as well. Overall, we enjoyed our stay there.
Recenzirano 13 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hui od Singapur
Grupe
Budget twin soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Good location
They charge HKD10 for per piece(reasonable) of luggage,for those customers who already check out(luggage keeping). Location is very good! It's within 5mins walking distance from YauMaTei exit C
Good stay!
Recenzirano 13 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Melissa od Malezija
Parovi
Budget twin soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Great location and very convenient
Love the location, very near to all eateries. remember to look out for the claypot rice behind the hotel. didnt get a change to go due to long queue and short trip.
Recenzirano 13 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hong od Singapur
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
3-star Hotel for a short stay
Location, location, location
The room is a bit dated. Apart from the location, rest are just average.
Recenzirano 13 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shannon od Singapur
Grupe
Standard
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2015
Small Hotel but location is good
Furniture in the room looks old different from the exterior and different from the photos shown in agoda, try not to use the stairway in the hotel, looks dirty. But location is good next to Temple Street night market, you can go to Yaumatei MTR Station easily - just 3 minutes by walking. Also walking distance to Ladies Street about 20mins. Easily reached by airport bus A21. Hotel staff was friendly and helpful.
Recenzirano 11 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Milind od Indija
Solo putnici
Budget twin soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Not good n not bad
I got room on d first floor facing main road NATHAN STREET. Rooms Windows r not sound proof at all. It's completely disturbing during night time as well as day. U can hear easily people's chatting on d road n cotinuos sound from cars on d road. Although Rooms r very small but it's ok...n nicely cleaned/well maintained.
Recenzirano 01 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: