Dobro 7,1
na temelju 3772 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3772recenzija
  • Čistoća: 7,1
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 7,1
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Phua od Singapur
Parovi
Standard
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
Small room but central location
Moderate cleanliness, central location, nearby eateries
Check-in was delayed and actual check-in time was pass 2pm. Room was decent and moderately clean. The problem with the congested and long waiting lift wasn't experienced which was a relieve. The lift was slow but waiting time wasn't that long. Room was ok, small but norm by HK standards. Plus points its the hotel central location and minutes walk from the Yau Ma Tei MTR station.
Recenzirano 03 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cassie od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Great Location Hotel
Clean, Spacious and Good Location
This is the 3rd time staying this hotel. good location and a lot of restaurant surrounding.
Recenzirano 02 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cindy od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Value for money
It is just a less than 5 min walk to the nearest MTR station( Yau Ma Tei). It is just 1 or 2 station away from Kowloon and Tsiam sha Tuai Station, where ladies market can be found. Temple Street is w
Recenzirano 01 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kritima od Tajland
Obitelji sa odraslom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
Should avoid the first floor
Near the subway, English used, average price
I got the special promotion on agoda and hope I would be fine until I access the room, it was a bit disappointed because the room I got is beside the lobby, no elevator for this, have to carry the luggage up to the second floor by myself. Also the way to walk up is unsecured
Recenzirano 31 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wei od Kina
Obitelji sa odraslom djecom
Standard
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
pretty good experience
service attitude, location,safe
quite good, clean and comfortable, if you really can not fall asleep in loud noise, you'd better not choose this one, 'cause it's really near the traffic road
Recenzirano 30 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

zheng od Kina
Poslovni putnici
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
good locaton
clean rooms, good locaton, nice staff,
clean rooms, good locaton, nice staff, WIFI available
Recenzirano 30 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zaidi od Malezija
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Budget hotel near MRT Station
Clean, easy access
Friendly staff check in counter. give more information Hong Kong
Recenzirano 26 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
nothing great but not too bad.
location, wifi, near to mtr
No bad experience. The room service service lady was very nice and helpful. .Howerever, I would not say the same for the staffs over at the lobby.
Recenzirano 26 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kim od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2013
The place is abit too small for three people
Convenient, affordable, clean
Experience was average for affordable budget stay.
Recenzirano 26 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lim od Singapur
Grupe
Standard
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2013
well hong kong hotels are relatively small....
close to YAU MA TEI MTR .... lots of locatl restaurants located in the vicinity.
got no complaints overall except for the SOLE and SLOW lift..... other than that hong kong hotel are all relatively small.. if you want big and cheap you have to go to macau....
Recenzirano 25 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: