Vrlo dobro 7,8
na temelju 4667 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 4668recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,2
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

Mark od Australija
Poslovni putnik
Standard s 1 Doručkom
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Good location, good value
It is near the train, it overlooks the harbour from a distance, the hotel breakfast is pretty good and overall it is worth a try
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HJ. od Bruneji Darussalam
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
You pay for the view!
The view was worth it! Bit far from everything else but the hotel is just opposite the MTR which is always an advantage.
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Heng od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard s 1 Doručkom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
3 Nights Stay With Family
Great location. Just opposite Tin Hau MTR. Could be cheapest in this area. Hotel is a bit old but quite clean. The bed could be too hard for elderly. Air-con in my was a bit noisy but cold. The noise insulation for the room is no good, you can hear clearly the noise from corridor, but luckily that level I was stayed is not so noisy.
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

wei od Hong Kong
Par
Standard, samo soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Upgraded to a nice suite, specious and clean
Great location, worth to value. Carpet in lobby is a bit old and dirty.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Brian od Kanada
Par
Standard, samo soba
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Awful soundproof at interconnected room
It was the second time we stayed here where we had a nice 1st time experience. However, this time they assigned us a room interconnectable with the adjacent one, the door being securely locked. That was fine the first few days with decent neighbors. But on the last night there came some awful, uneducated group of old people talking loud, banging doors, etc around midnight and all noise came through the interconnected door. Avoid these rooms at all cost unless you have families/friends share the rooms.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

VICTOR od Sjedinjene Američke Države
Par
Standard s 1 Doručkom
Boravili ste 11 noći u kolovoz, 2016
Everything is good
Great location
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Will od Hong Kong
Par
Akcijska Ponuda Dvokrevetna Soba s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
No seaview
No seaview
Recenzirano 07 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Peter od Australija
Par
Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Excellent for our needs
The hotel is placed opposite the MTR only problem is that lift access is not available from street level for cases or wheel chairs. Lovely room, plenty of room, lovely pool with good opening hours, breakfast good, staff helpful, complimentary water, kettle and fridge. Would stay again.
Recenzirano 07 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mun od Malezija
Par
Standard s 1 Doručkom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Old hotel . Nt worth to stay
Recenzirano 06 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

chan od Hong Kong
Par
Akcijska Ponuda Dvokrevetna Soba s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
a bit old but clean
very close to MTR 2 mins walk and restaurant nearby
Recenzirano 06 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: