Vrlo dobro 7,7
na temelju 1162 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1161recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 7,7
  • Vrijednost za novac 7,3
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Christopher od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Pogled na grad
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good value for such a central location
Clean, good value, great location . Would book again
Recenzirano 14 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yi-Jen od Sjedinjene Američke Države
Par
Pogled na grad
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Excellent experience!
It's a great hotel. We will definitely stay there again next time. Although the room is not big, but it's sufficient and comfortable. The bed is very comfortable and the staff is VERY helpful and friendly. We stayed on the 27th floor facing the mountain. The view is incredible!!! The location is excellent as well. A real 5 star experience.
Recenzirano 10 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jason od Hong Kong
Par
Pogled na grad
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great price/value
Awesome location, and incredible view of the city. For the price. The bathtub is tiny, but I really can't complain.
Recenzirano 08 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tsang od Hong Kong
Par
Pogled na grad
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Vacation
Good
Recenzirano 05 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jon od Norveška
Solo putnik
Pogled na luku
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Convenience at Central
Apart from the aircon in my room (badly in need of overhaul) everything was good about my stay. The room being classed as bay view was a slight exaggeration, but if you put yourself at a certain awkward angle it was possible to see an inch of the bay. The rooms are small but cleverly laid out to maximise usability. May stay again.
Recenzirano 31 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MingWei od Tajvan
Poslovni putnik
Pogled na grad
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good, especially service.
The service is very good. The staff helped me call taxi, take my luggage, or hold the door for elevators.
Recenzirano 25 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Teresa od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Pogled na grad
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Room
The room is small and the staffs are not very friendly
Recenzirano 13 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chinh od Australija
Poslovni putnik
Pogled na grad
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Pleasant stay
Will definitely come back
Recenzirano 10 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MingWei od Tajvan
Poslovni putnik
Pogled na grad
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
The location is good
Most of the staff are willing to help the customers.
Recenzirano 07 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Carrie od Australija
Par
Pogled na grad
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Great location
We loved our stay @ the Lan Kwai Fong hotel. It's in a fantastic location, close to everything. Definitely recommended!
Recenzirano 02 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: