2015
Fantastično 8,5
na temelju 2474 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2474recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 9,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,6
  • Uslužnost osoblja: 8,5
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

harjanto od Indonezija
Parovi
Superior soba sa doručkom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Bad services
Front desk is bad in services He doesn't help to us to get a good room
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Meng od Filipini
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Good location, big room size, very comfortable
Good location with accessibility to MTR (less than 10 mins walk), lots of good food and coffee nearby, big room size compared to Hong Kong's usual standards, clean and comfortable. I would definitely stay here again.
Recenzirano 03 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Elizabeth od Filipini
Grupe
Deluxe King Soba ili Soba s Odvojenim Krevetima za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Very satisfied, as always!
Loved the choices on your breakfast buffet ... and your complimentary handy, of course! Will be back!
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Paul od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Had a great stay
There was some issue with our first room regarding the smell but marco polo was kind enough to upgrade us to a deluxe room half of our stay we had a amazing view still kudos to marco polo and its staff in rectifying the situation
Recenzirano 30 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jittiamporn od Reunion
Obitelji sa odraslom djecom
Superior Soba s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Ok
Good service. Much appreciated expecially to Mr. Jatupon (staff @agoga.com)
Recenzirano 29 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

angelia od Malezija
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Big Room and Nice view
Very big room for HongKong standard and very good view of harbour. Hotel is surrounded with lots of branded shops and shopping complexes is within walking distance
Recenzirano 29 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jennifer od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Good and prompt service
We had a splendid stay at the MP Hongkong Hotel especially after we got upgraded to its Continental Club room. Our first night had an electrical problem as the electricity got switched off 3 times as if the load was too heavy. The last time it happened we just slept and hoped the problem would be fixed in the morning. Each time it happened, someone always came to fix it promptly. The last time, however, we were offered an upgrade to a Continental Club, as it seemed like the problem was more serious than first thought. Though the hallways were clean and well-lit, there was one area where the ceiling had a leak maybe due to the rains.
Recenzirano 23 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chris od Hong Kong
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
good upgrade
nice to hv free breakfast
Recenzirano 21 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maria od Filipini
Poslovni putnici
Superior apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Just like Marco Polo in Davao City in the Philippines...this hotel brand never fail to disappoint!
The hotel is old and it shows! The carpet leading to my room was bad.The hallway smells. We had to request the staff to deodorize our room before we retire and call it a night!
Recenzirano 19 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ta od Indonezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
5 Stars Hotel With Good Location
This location is very nice for shopper and business travelers. Highly recommended!
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: