Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 614recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Honnie od Hong Kong
Poslovni putnik
1 soba deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
soso
comfort polite environment
Recenzirano 03 veljače 2015

Prabu od Malezija
Par
Standard double
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
2night stay at Mia Casa
Accessibility: 3mins walking distant to Kennedy Town MTR & steps away from Tramp line. Plenty of restaurants around.. Room was considered spacious for HK standard wif good shower area.
Generally was good.
Recenzirano 03 veljače 2015

yu od Hong Kong
Poslovni putnik
Deluxe Studio ( bračni krevet )
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
hotel kennedy town
nice staff, near mtr
Recenzirano 27 siječnja 2015

QIAN od Kina
Par
Deluxe Studio ( bračni krevet )
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
nice place
it's a quiet and tidy hotel. close to bus stations and MTR station
great
Recenzirano 20 siječnja 2015

judy od Singapur
Solo putnik
Jednokrevetni Studio
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
The service apartment is clean, tidy and pleasant.
Location, Staff attitude and size of rooms
It is a very pleasant stay. Staff members are all helpful and rooms are more spacious than those of other hotels at the same price. On the day when I checked out, because the lift was under servicing for an hour. I walked down the stair case. A maintenance staff voluntarily offered to carry my luggage down the stair case and brought me to the lobby. I applaused the service attitude of the hotel staff particualrly this staff member.
Recenzirano 06 siječnja 2015

Trine od Danska
Obitelj sa starijom djecom
2 sobe Deluxe
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Very good apartment hotel
Nice, clean and freindly service
Recenzirano 05 siječnja 2015

Diana od Filipini
Grupa
Deluxe Studio ( bračni krevet )
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Comfortable Stay
mini kitchen, room service, shower room
Generally, it was OK. However, most of the front desk staff members did not speak english.
Recenzirano 04 siječnja 2015

Ivan od Singapur
Par
Deluxe Studio ( bračni krevet )
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2014
overall pleasant stay
1. cleanness 2. in room facilities 3. location
Satisfactory though the room size is on the small side given the hotel rates
Recenzirano 28 prosinca 2014

Yee od Hong Kong
Par
Deluxe Studio ( bračni krevet )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Review
Having kitchenette, bed is soft
No hairdryer, too small toilet, the pillow one side not clean enough
Recenzirano 27 prosinca 2014

Eileen od Hong Kong
Solo putnik
Jednokrevetni Studio
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Good for those who intend for a short stay.
1) with cooking utensils 2) huge toilet 3) save money for eating out
Should introduce a club membership for guest. So, once they stay at the first Mia casa chain of hotel, they can enjoy a discount for their next stay at any other Mia casa group of hotel in HK.
Recenzirano 26 prosinca 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: