Vrlo dobro 7,6
na temelju 3239 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3239recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 6,2
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

HO od Hong Kong
Par
Mini Dvokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good value of money
Mini but tidy. Good location.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Magdalene od Hong Kong
Solo putnik
Mini Dvokrevetna Soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Boutique hotel - mini but well designed and clean
It's a small room but done up nicely, would recommend for leisure travelers looking for a value for money hotel in Causeway Bay. It's slightly off the CWB centre but there's loads to see on the way to the MTR station and nice food near by too.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Fiqi od Indonezija
Par
Classic soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
The hotel lication is perfect, near the MTR station and at the heart of HK, pretty clean! Love it!
The hotel location is perfect, just 5 minutes walkin to the nearest MTR station, 5 minutes walkin to times square and near with others city icon such as victoria park. The hotel is very clean, but the room is too small and have no windows. So far I was very happy stayin for 5 days in HK, next time I go to HK I'll book here again!
Recenzirano 26 kolovoza 2016

Yim od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Mini Twin Room
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Clean, stylist but tiny room
Clean, stylist but tiny room, no space for a table and difficult to open 3 luggages in the room when packing up.
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Mei od Malezija
Solo putnik
Mini Twin Room
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Clean but small
The hotel is very clean and I like the no smoking policy, the room next to me was smoking and they settled it immediately, the only thing is it's really small, no drinking water and toiletries provided
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Sum od Hong Kong
Solo putnik
Classic soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Value for money
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Erick od Francuska
Poslovni putnik
Mini Twin Room
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
a trick
they attract the agoda Customer by a trick. Room price 352.04 discount to 37.45. unbelievable !!!.
Recenzirano 17 kolovoza 2016

Sze od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Pametna Soba Queen
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Packed and tiny room . insufficient direction to reception
Despite of stylish interior design and decoration , but very packed room area and poor facilities in air conditioning and indoor humidity during the hot bathing
Recenzirano 16 kolovoza 2016

Patrick od Filipini
Par
Mini Dvokrevetna Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Staff was awful
The staff were not very welcoming. They were irritated. They lack warmth and hospitality. If it weren't for the location we won't ever stay there. When we arrived, the room was clean as its supposed to be. No complimentary water. When they cleaned our room on the second day there was still dirt on the floor. The towels didn't smell good.
Recenzirano 13 kolovoza 2016

Stewart od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Mini Dvokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good value
The location of the hotel was very close to the bus stop and the room was very clean so can't complain much. The only thing is that the B1 (where the check in counter is located) bottom in the elevator is very hard to see as it looks different from other bottoms and doesn't have lights on. As a result, took me a while to figure out how to get to B1.
Recenzirano 08 kolovoza 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: