Vrlo dobro 7,6
na temelju 3245 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3245recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 6,2
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Kevin od Malezija
Par
Mini Dvokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good location but staff was not friendly
Good location. HOwever staff was not friendly.
Recenzirano 14 rujna 2016

Theresa od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Mini Dvokrevetna Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good for short stay.
Basic facilities, good location, expensive, surly but efficient staff, thin walls so not quiet, very clean, tiny rooms.
Recenzirano 13 rujna 2016

HUAY od Malezija
Solo putnik
Mini Twin Room
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Will be back again!
Love the decorations at lobby. Small room but clean and nice.
Recenzirano 08 rujna 2016

Desmond od Filipini
Grupa
Classic soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Over rated
Hotel room was really small. Bottled water & adaptor were not even provided. Staff were not accommodating. Room ceiling was gross, It's as if something might fall from the ceiling.
Recenzirano 31 kolovoza 2016

Desmond od Filipini
Grupa
Mini Dvokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Mini hotel literally
The reception area is on the basement floor, quite inconvenient, pretty interior though. Receptionist were not helpful. Bottled water were not provided. Adaptors were not provided also.
Recenzirano 31 kolovoza 2016

HO od Hong Kong
Par
Mini Dvokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good value of money
Mini but tidy. Good location.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Magdalene od Hong Kong
Solo putnik
Mini Dvokrevetna Soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Boutique hotel - mini but well designed and clean
It's a small room but done up nicely, would recommend for leisure travelers looking for a value for money hotel in Causeway Bay. It's slightly off the CWB centre but there's loads to see on the way to the MTR station and nice food near by too.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Fiqi od Indonezija
Par
Classic soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
The hotel lication is perfect, near the MTR station and at the heart of HK, pretty clean! Love it!
The hotel location is perfect, just 5 minutes walkin to the nearest MTR station, 5 minutes walkin to times square and near with others city icon such as victoria park. The hotel is very clean, but the room is too small and have no windows. So far I was very happy stayin for 5 days in HK, next time I go to HK I'll book here again!
Recenzirano 26 kolovoza 2016

Yim od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Mini Twin Room
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Clean, stylist but tiny room
Clean, stylist but tiny room, no space for a table and difficult to open 3 luggages in the room when packing up.
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Mei od Malezija
Solo putnik
Mini Twin Room
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Clean but small
The hotel is very clean and I like the no smoking policy, the room next to me was smoking and they settled it immediately, the only thing is it's really small, no drinking water and toiletries provided
Recenzirano 22 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: