Fantastično 8,2
na temelju 3528 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 3528recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,2
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,3
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Laurence od Irska
Solo putnik
Standard twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
too pricey
A nice hotel but a little pricey for the out-of-town location. Facilities are excellent tho overall. Mind the tourists in the surrounding area and shopping centre. You wont be disappointed with room interior. Overall, a reasonable stay despite the price. Thank you.
Recenzirano 07 rujna 2016

Leilani od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Great Location, we enjoyed shopping. Great foof and friendly staff, airport transfer was great and i
we enjoyed our stay in their Executive Lounge.. Food was great and reasonable. We spent our New Years Eve in the Lounge. And it was great.
Recenzirano 07 rujna 2016

Meng od Tajvan
Poslovni putnik
Standard queen soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
pretty good hotel but internet is not complimentry
it's a pity
Recenzirano 05 rujna 2016

Joejel od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Standard twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Fantastic experience
Arrived almost midnight and staff were very helpful
Recenzirano 05 rujna 2016

Guan od Malezija
Par
Standard queen soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Average good
Average good
Recenzirano 04 rujna 2016

Isaac od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Standard queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Pleasant stay!
We had a pleasant stay overall but the only shortfall is no free WiFi for hotel guests. We stayed in a boutique hotel prior to this stay, we are given a free WiFi with unlimited portable wifi. That was value added service and definitely will be one of an important factor that we look into if we plan for a longer stay.
Recenzirano 03 rujna 2016

Wai od Kina
Poslovni putnik
Standard queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Prepare more for your deposit
The hotel need US 100 for deposit. Pls prepare more if live here
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Lyndon od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Standard twin
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
nice hotel with shopping and close to disney
room at little bit small. very friendly staff
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Max od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa malom djecom
Superior s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Hotel close to Airport
Good hotel location close to airport connected with the outlet mall.
Recenzirano 26 kolovoza 2016

Max od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa malom djecom
Standard twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Close to Airport
Good stop over hotel for a long flight to Europe. Close to airport and Citygate Mall is connected to the hotel. They also have shuttle bus for free to the airport.
Recenzirano 26 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: