Vrlo dobro 8,0
na temelju 673 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 673recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 6,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Pei od Singapur
Parovi
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Comfortable and privacy
Stayed here couple of times. Service is good and room is comfortable
Recenzirano 13 srpnja 2016

Yolana od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Fun to stay
Location is far from city centre. But its ok bcause bus stop is in front of d hotel. Room is small but they offer room with nice view which is a harbour view. What made me wanna stay here again is they offered lot of free foods and stuffs. My kids really happy to get their free snacks, my parents and me also really blessing with their free fruits, breads, drinks while staying thr. Its free ! They really know wht d tourist need and they spoiled us. Bravo
Recenzirano 10 srpnja 2016

Chi od Hong Kong
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Hair on bed sheet
Body hairs found on bedsheet.
Recenzirano 06 srpnja 2016

YILING od Tajvan
Obitelji sa odraslom djecom
Bračni krevet tipa "Queen" s Pogledom na More
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Wonderful Hotel
Free snack. Free drinks in room. All are imported necessaries and teabags in room. Nice view. Room spacable. Location is good, 10 minutes walking distance to shopping centers. We would like to stay here on the next trip to HK.
Recenzirano 28 lipnja 2016

Yuan od Hong Kong
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
GOOD!
free mini bar, surprised snack, nice room, very comfortable experience. There are a number of restaurants nearby, very convenient.
Recenzirano 27 lipnja 2016

VICKY od Hong Kong
Solo putnici
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Many added value service
Very good
Recenzirano 27 lipnja 2016

Kwan od Malezija
Parovi
Superior twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Clean, good location and trendy
I am a returing guest of this boutique hotel. The staff are friendly and the room was very comfortable. The air-cond of my room has been switched on prior to check in since now is summer. So when In enter the room it was already cool down. A very good gesture by the caring staff.
Recenzirano 22 lipnja 2016

rahmat od Singapur
Parovi
Superior queen
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
loves this hotel
we been going back to this hotel for more that twice. never fails to impress us, good location, easy access on public bus to central and kowloon,
Recenzirano 14 lipnja 2016

Paul od Hong Kong
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Modern
Very pleasent
Recenzirano 11 lipnja 2016

Ying od Hong Kong
Solo putnici
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Good
Nice hotel n nice staff
Recenzirano 10 lipnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: