Vrlo dobro 8,0
na temelju 672 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 672recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 6,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Yolana od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Fun to stay
Location is far from city centre. But its ok bcause bus stop is in front of d hotel. Room is small but they offer room with nice view which is a harbour view. What made me wanna stay here again is they offered lot of free foods and stuffs. My kids really happy to get their free snacks, my parents and me also really blessing with their free fruits, breads, drinks while staying thr. Its free ! They really know wht d tourist need and they spoiled us. Bravo
Recenzirano 10 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chi od Hong Kong
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Hair on bed sheet
Body hairs found on bedsheet.
Recenzirano 06 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YILING od Tajvan
Obitelj sa starijom djecom
Bračni krevet tipa "Queen" s Pogledom na More
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Wonderful Hotel
Free snack. Free drinks in room. All are imported necessaries and teabags in room. Nice view. Room spacable. Location is good, 10 minutes walking distance to shopping centers. We would like to stay here on the next trip to HK.
Recenzirano 28 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yuan od Hong Kong
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
GOOD!
free mini bar, surprised snack, nice room, very comfortable experience. There are a number of restaurants nearby, very convenient.
Recenzirano 27 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

VICKY od Hong Kong
Solo putnik
Deluxe sa pogledom na more
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Many added value service
Very good
Recenzirano 27 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kwan od Malezija
Par
Superior twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Clean, good location and trendy
I am a returing guest of this boutique hotel. The staff are friendly and the room was very comfortable. The air-cond of my room has been switched on prior to check in since now is summer. So when In enter the room it was already cool down. A very good gesture by the caring staff.
Recenzirano 22 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

rahmat od Singapur
Par
Superior queen
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
loves this hotel
we been going back to this hotel for more that twice. never fails to impress us, good location, easy access on public bus to central and kowloon,
Recenzirano 14 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Paul od Hong Kong
Par
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Modern
Very pleasent
Recenzirano 11 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ying od Hong Kong
Solo putnik
Superior queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Good
Nice hotel n nice staff
Recenzirano 10 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ying od Hong Kong
Solo putnik
Superior queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Nice hotel
Good for relaxing
Recenzirano 02 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: