Vrlo dobro 7,9
na temelju 1334 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1334recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 6,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Jiak od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe studio
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
nice and clean hotel
nice and clean hotel
Recenzirano 15 srpnja 2016

hong od Hong Kong
Grupa
Obiteljski apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
pretty good, except the air conditioner
highly recommand, nice staff, good location it was quite hard to control the air conditioner tempture
Recenzirano 04 srpnja 2016

JEFFRY od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Twin studio
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Excellent Hotel
-Deluxe Studio Room is Great for Family Holiday -Free Mini Bar everyday -Free Breakfast everyday -Free Snack Time at 17:00 everyday -Hotel located between 2 MTR routes. -Many Restaurants and Supermarket nearby -Staff are helpful and friendly
Recenzirano 28 lipnja 2016

Wei od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski apartman
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Good
Good stay with free laundry available to use
Recenzirano 23 lipnja 2016

Michel od Kanada
Par
Deluxe studio
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Spacious room
Great value for money.
Recenzirano 04 lipnja 2016

ng od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljski apartman
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Cosy envirnoment stay though its location at night is not so safe, friendly and approachable staff.
we only manage to enjoy breakfast during our stay as most of time is out exploring for more foods. Good to have a basket of fruits for room guest. Maybe there is a option to replace beer to mineral water.
Recenzirano 03 lipnja 2016

Suthipong od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Studio s pogledom na more
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Good for Family
Nice room, service-minded staff with real Hong Kong location.
Recenzirano 18 svibnja 2016

Eva od Indonezija
Grupa
Obiteljski apartman
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
All satisfactorily except the housekeeping
The room was nice, small but enough for the 4 of us but the housekeeping need to be upgraded as there was cobweb in our room and until 2pm, there was still no one cleaned our room. The reception was almost always busy. But the location was good as it was near a market so it was easy to buy something or find something to eat
Recenzirano 30 travnja 2016

Louella od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljski apartman
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Hotel has the most helpful staff
More than all the good facilities and the good location, it was the friendly and very helpful staff that made our stay enjoyable!
Recenzirano 26 travnja 2016

HEEYE od Južna Koreja
Poslovni putnik
Twin studio
Boravili ste 8 noći u travanj, 2016
I was satisfied with this hotel.
clean room good staff
Recenzirano 25 travnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: