Vrlo dobro 7,9
na temelju 928 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 928recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac 7,3
  • Hrana/objedi: 7,3
Sortirano prema

Kah od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Classic twin soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2015
good location
Good location and big room. Hotel lobby was under renovation but other than that, room was comfortable. MTR and supermarket nearby.
Recenzirano 21 srpnja 2016

Azizah od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Classic twin soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Need to improve the hotel facilities
The hotel need to be renovated.. Location is perfect
Recenzirano 17 srpnja 2016

andriany od Indonezija
Par
Classic twin soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Location is good
great location
Recenzirano 14 srpnja 2016

Chek od Singapur
Solo putnik
Classic soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Good location and comfortable setting
Right within the shopping and dining district. Close to MTR. Hotel is nicely refurbished and room was comfortable.
Recenzirano 13 srpnja 2016

Michael od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Classic twin soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Great and new hotel!
Great renovation makes this hotel really spanking new! Location was quite good but could be better (by just 1-2 blocks!) :D
Recenzirano 12 srpnja 2016

silvia od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Classic twin soba
Boravili ste 6 noći u srpanj, 2016
Great
Good Location. Lots of Restaurant dan Shopping Mall
Recenzirano 12 srpnja 2016

Katrien od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
nice location
nice room & location
Recenzirano 11 srpnja 2016

Pattaravadee od Tajland
Poslovni putnik
Premium Deluxe s Krevetom Tipa "Queen"
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good for business trip, Good location, Close to MRT
It's very convenient for me to travel for a business trip. The hotel is located in the center of causeway bay where are close to many nice restaurants and shopping places.
Recenzirano 11 srpnja 2016

Pattaravadee od Tajland
Poslovni putnik
Classic twin soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Very close to MRT, Good location for shopping
It's very close to MRT subway which takes only 5 mins to get there. The hotel is located near the shopping areas and nice restaurants. It's very convenient to everyone who is travelling for business or a couple or a family.
Recenzirano 11 srpnja 2016

Glenn od Filipini
Poslovni putnik
Classic twin soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Quick Business Trip
The hotel stay ok. Unfortunately, I was assigned a room on the 26th floor. There were people working on renovating the floor above me so the racket was horrible. The staff did warn me about this. Anyway, I hope they'll be done soon.
Recenzirano 07 srpnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: