Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 6233recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,7
  • Vrijednost za novac 6,9
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

Richard od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Superior Soba s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Convenient
Good hotel if you have early flight. Nothing to write home about but quick check in and check out and room was comfortable And quiet. Perfect
Recenzirano 16 rujna 2016

Yap od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Clean & Spacious
The room is clean and spacious. This is our 3rd times staying in this hotel. I like the hotel just next to airport.
Recenzirano 16 rujna 2016

kah od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Superior Soba s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Will only stay here if you need to stay overnite for transit
Location is good if you need a transit hotel closest to HK Airport. But price is expensive for a transit hotel (about US$ 180 per nite) If price is US$ 100 to $120 is more "appropriate", as location is very near to airport but very far to city area. US$ 180 can get a nicer hotel in the city area. That's why I said this hotel is meant solely for transit purposes only.
Recenzirano 15 rujna 2016

Chei od Hong Kong
Obitelji sa odraslom djecom
Superior Soba s Dodatnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
A pleasant stay
Very convenient, just walk to the airport without hassle and rush in the morning.
Recenzirano 14 rujna 2016

batalha od Makao
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
super close to the airport
nice big room and friendly staff
Recenzirano 11 rujna 2016

SOO od Singapur
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Near airport
sheltered walkway from airport to hotel. Excellent hotel location for meeting and business at Asia world expo
Recenzirano 07 rujna 2016

Laurence od Irska
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
a little pricey
A little pricey but happy with the service overall. Room was well appointed and in-hotel facilities gym etc were well-kept. All in all, a happy stay. I would go back. If you're in need of airport accommodation, recommend you give this one a try. Thank you.
Recenzirano 07 rujna 2016

Eveline od Indonezija
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Not worth if not for its location in airport
Ac not good. Bathroom flooding. Lobby dim . Towel smell of kitchen oil.
Recenzirano 07 rujna 2016

Ravotti od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Will definitely return
Very convenient location for layovers and satisfactory staff and facility.
Recenzirano 05 rujna 2016

Roxana od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Great location and food
Great location and food
Recenzirano 05 rujna 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: