Vrlo dobro 7,7
na temelju 3134 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3134recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,9
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,0
Sortirano prema

Jason od Singapur
Poslovni putnik
iSelect Queen
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
Location
The location of the hotel is near to MTR. There are many pubs, cafes and restaurants around.
iclub hotel is like a boutique hotel. Small reception. No facilities such as swimming pool but they have a decent club lounge and "sweat room". Rooms are like shoebox size. Overall had a pleasant stay.
Recenzirano 23 studenog 2014

Dale od Sjedinjene Američke Države
Par
iSelect Queen
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Good value. Good location.
Location. Up to date facilities. Service
Great stay.
Recenzirano 19 studenog 2014

CHENG od Kina
Solo putnik
iBusiness Queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
clean
quite big
Recenzirano 16 studenog 2014

sanjeeva od Australija
Poslovni putnik
iSelect Queen
Boravili ste 3 noći u travanj, 2014
The hotel is located wan chai
modern, clean and great value for money.
this Hotel is my favorite for Hongkong. I had an i-Business room , the price for it was very good for HK. the room is big, and in light colors and very clean.
Recenzirano 14 studenog 2014

Ryan od Singapur
Poslovni putnik
iSelect Queen
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Nice and very clean Hotel
the hotel is 7 min from the MTR station. very clean room. best of all, this is a Non smoking and green hotel
Nice Hotel and value for money! very nice the MTR
Recenzirano 12 studenog 2014

Chan od Hong Kong
Par
iSelect Queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
price is fine, location is good, small hotel
room upgraded, location is good, nice staff
My room has been upgraded, and the staffs are nice. although it is not a big hotel, I feel home during my stay. the room is clean, have everything I needed. Will return to this hotel if needed.
Recenzirano 12 studenog 2014

Sofia od Hong Kong
Solo putnik
iSelect Queen
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Great service and nice rooms
Great service and nice rooms
Great service and nice rooms
Recenzirano 10 studenog 2014

Jade od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
iSelect Queen
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Great stay
Cleanliness location size
Fantastic will stay again
Recenzirano 06 studenog 2014

Xiaoying od Kina
Solo putnik
iSelect Queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
nice location
room,lication,service
good experience
Recenzirano 05 studenog 2014

alyce od Singapur
Poslovni putnik
iSelect Queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
big hotel, nice location
big hotel, nice location and near mtr
very nice place and will stay again. near all the eateries and mtr.
Recenzirano 05 studenog 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: