Vrlo dobro 7,7
na temelju 5142 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5142recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Alain od Filipini
Grupa
Obiteljska soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Great
Just a bit far from mtr station
Recenzirano 07 rujna 2016

juhun od Južna Koreja
Par
Superior Soba s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
trip
good!!
Recenzirano 07 rujna 2016

Xiao od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Clean and comfortable room, helpful staff
Great location, lots of shops and restaurants nearby. Very comfortable room, children the couch. Staffs are very helpful, especially during checking in/out, they helped with the luggage
Recenzirano 06 rujna 2016

Felisia od Indonezija
Poslovni putnik
Executive club soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Hhfdgjjkfdssssfhjk
Ddhdrgujhjjhhhhjhhbhhhh
Recenzirano 06 rujna 2016

Seow od Singapur
Par
Superior soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Bad customer service
Staff said she couldnt speak English, and overall the staff were unfriendly - asked for shuttle bus timing but male staff at concierge were exceptionally unfriendly and appeared impatient. Will not recommend for anyone who is looking for friendly staff service. However, location is not bad and cleanliness of house-keeping is good.
Recenzirano 06 rujna 2016

Elizabeth od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Superior soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Staying at the Hotel
I'm satisfied and happy
Recenzirano 04 rujna 2016

Edmund od Singapur
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
good location but is a bit expensive
good location but is a bit expensive
Recenzirano 02 rujna 2016

Edmund od Singapur
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
good location but a bit expensive
good location but is expensive
Recenzirano 02 rujna 2016

Lee od Hong Kong
Par
Superior Soba s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
good location
near commercial area
Recenzirano 31 kolovoza 2016

Herman od Hong Kong
Par
Superior Soba s Bračnim Krevetom Tipa "Queen" ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Overall brilliant
Overall I'm really satisfy with the service and the room in regal Kowloon. However the room service was not as good as expected, we ordered a fish & chip, the chip was really crunchy and delicious but the fish wasnt the fresh. It was a bit tough and tasteless. Hopefully there will be an improvement on the food if I ever visit again next time
Recenzirano 30 kolovoza 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: