Vrlo dobro 7,6
na temelju 3740 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3740recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 6,9
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,6
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Man od Hong Kong
Poslovni putnik
Deluxe s doručkom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
A simple clean hotel far away from metro station
A simple clean hotel far away from metro station
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Robert od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
OK
Room size is OK for HK. Good location.
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WAI od Hong Kong
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
good
goog
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vireak od Kambodža
Poslovni putnik
Deluxe Soba s Bračnim Krevetom tipa "Queen" ili 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Best location
Very convenience to access to different places.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

James od Singapur
Grupa
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Clean and comfortable for weekend shopping trip to Hong Kong
My mate and I just came from a business conference in Macau and had a weekend from Friday to Sunday to eat, shop and meet with some HK friends. So we wanted a hotel that was near an MTR station (15 min walk with luggage to Causeway Bay station), clean and safe so we could store our acquired treasures and have a good night's rest to resume the hard work of shopping and eating. Rosedale met our requirements. Except for a choked bathtub that resulted in slow drainage while showering, we had no other complaints.
Recenzirano 12 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

soo od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Overall hotel is a bit disappointing compare to last visit (2015)
the hotel room cleanness is disappointing , the room is not properly maintained.
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ron od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Nice Basic Hotel in Causeway Bay Hong Kong
This was a clean, simple hotel in a great location. Room is small and pictures on Agoda properly reflect the appearance. As mentioned before rooms are small but that is true of most hotels in Hong Kong. Bathroom was clean but the silicone around bathtub needed repair. That is my only complaint. Great price for hotel room.
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

iakandar od Indonezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Some time the Air Condition no running well. Mot cool.
Recenzirano 07 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lip od Singapur
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Bad experience
Staff not helpful and the worse was the wall between rooms were really thin. The PRCs next door talked the whole night and made a lot of noise till they check out at 4am. The noise was unbearably loud due to the thin wall. Hotel conceirge refused to help call a taxi to the airport during rainy day. This is the worst hotel I have ever stayed in Hong Kong.
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kah od Malezija
Solo putnik
Deluxe s doručkom
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Good value for the price
The room is small but adequate for single or 2 travelers. Would not recommend for families with young kids.
Recenzirano 05 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: