2015
Fantastično 8,4
na temelju 13034 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 13034recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 8,6
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

PUAY od Singapur
Grupa
Plaza deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2014
Hotel is big, nice rooms, good restaurant .
Hotel is new, near to MTR station, like the restaurant .
Very good impression, is a good hotel.
Recenzirano 17 rujna 2014

Katrina od Filipini
Grupa
Plaza grand plus
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Very comfortable stay
I love the huge room and how comfy the bed was. Also the location was good also. And the staff were accomodating
I would recommend this hotel and stay here again.
Recenzirano 17 rujna 2014

Teng od Malezija
Poslovni putnik
Plaza grand
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Good Location. Good Price. Good surroundings
cleanliness. Accesibility. Surroundings
Recenzirano 17 rujna 2014

Boon od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
satisfy with the hotel room
big, clean and comfort room
the room is big enough for family with children. clean and comfort for sure. will stay this hotel in my next trip. the location of this hotel is perfect.
Recenzirano 17 rujna 2014

Boon od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
perfect room with perfect location
comfort, nice location and clean
so satisfy with the hotel room. big, clean and comfort.
Recenzirano 17 rujna 2014

ENG od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
5 stars execellent hotel.
Clean, Elegant, Royal rates.
Greatly satisfied!
Recenzirano 17 rujna 2014

Eli od Izrael
Poslovni putnik
Plaza grand
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Very good
Clean and nice
Recenzirano 17 rujna 2014

Windson od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Plaza grand
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
The Hotel is spacious for HK standard
Amenities, bed, convenient
Generally happy with the room in the hotel and location is convenient.
Recenzirano 17 rujna 2014

YANG od Singapur
Par
Plaza grand
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Good hotel not too good location
Big room, nice bed and friendly staff
It was relaxing and comfortable. Just a little far from main mongkok station. End up taking taxi most of the time.
Recenzirano 17 rujna 2014

Rachael od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
STUNNING
POOL, BREAKFAST BUFFET, FRIENDLY STAFF
WE HAD A LOVELY TIME, THE ROOM WAS CLEAN, SPACIOUS, AND WE WERE LOOKED AFTER EACH DAY WE STAYED! THE STAFF WERE LOVELY AND KIND! THE FOOD WAS EXCELLENT AND THE LOCATION WAS PERFECT! VERY FAMILY FRIENDLY! THANK YOU ROYAL PLAZA STAFF FOR MAKING OUR STAY SO PLEASANT!
Recenzirano 16 rujna 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: