2015
Fantastično 8,4
na temelju 13041 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 13041recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 8,6
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,5
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Chung od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Plaza deluxe
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Clean Hotel
Hotel cleanliness is good. The hotel staff are friendly. Location is good which easy access to MTR or Train.
Recenzirano 24 svibnja 2016

Chung od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Clean Hotel
The hotel cleanliness is good. The staff is friendly. Good location to access either train or MTR.
Recenzirano 24 svibnja 2016

NG od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Excellent!
No comments.
Recenzirano 24 svibnja 2016

Adam od Singapur
Grupe
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Excellent location, comfort and staff are friendly.
This hotel is well located in the Mongkok area which makes travelling around very easy. The room that we stayed in was big and comfortable. The bathroom was very spacious as well. The most awesome are the staff were super friendly and helpful. Arrange early check in and info of where to see doctor when realised that one of our member are not feeling well.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Anne od Malezija
Poslovni putnici
Soba Plaza Deluxe s king size krevetom
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Big Room, Well Located & Reliable Staff
This hotel is well located in the Mongkok East area which makes travelling around very easy and the MTR just next to it. The room that we stayed in were big and comfortable. My brother placed the morning call at 4.30 am & he didn't place the handset properly, the staff came to the room to knock at the door to make sure my brother wake up at that time. The dim Sum that we took at the hotel were not well prepared.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Ivory od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
toilet without lock
the toilet is glass partition and without lock. Hence it may be inconvenient. Also as it is glass, when the lights are switched on at night, it might disturb the other sleeping guest. Take note that the family room does not have a separate shower room. It is at the bath tub. Normal deluxe room have a separate shower room. Other than that, the rest is fine.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Cynthia od Indonezija
Poslovni putnici
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
good location, big room
location easy to find food.. public transport from mainland more easy
Recenzirano 23 svibnja 2016

Erlinda od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
good location, close to MTR station
clean and access to food outlets
Recenzirano 23 svibnja 2016

chee od Singapur
Parovi
Plaza grand
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Value for money
Excellant
Recenzirano 22 svibnja 2016

Gervacio od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Good location
Highly recommended for families with young children. The hotel is just a a minute walk to train station and connected to a mall.
Recenzirano 21 svibnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: