2015
Fantastično 8,4
na temelju 13035 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 13035recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 8,6
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

ULYSSES od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Great place to stay
Its attached to a nice hotel with a great selection and nearby markets and shops aplenty. Its a nice way to experience hongkong on foot away from the too usual streets.
Recenzirano 01 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ULYSSES od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Great bathrooms and spacious rooms
For hong kong, i dont think it gets much better than this especially at this price point of around $120/night. The rooms were perfectly appointed and has a great lay out to maximize space. Breakfast was so so in hotel.
Recenzirano 01 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

THIEN od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
spacious room and comfortable bed
Family room is spacious in accordance to HK standard, enough for two queen size beds, the bathroom is well space and includes bathtub.
My wife and I,together with my 10 y/o son recently spent 3d/2n stay in HK. We booked one month in advance and the price is affordable. The hotel is just above MTR station and also had covered footway to nearby Mangkok MTR station. It's at bustling Mangkok region and never far away from shopping, food and even late night snack. Family room is spacious in accordance to HK standard, enough for two queen size beds, the bathroom is well space and includes bathtub. We will definitely consider staying at this hotel again in the future.
Recenzirano 01 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JAMES od Malezija
Poslovni putnik
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2016
value
value
Recenzirano 29 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

anna od Indonezija
Solo putnik
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Nice place
Nice place, quite value for money
Recenzirano 28 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mark od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Plaza grand
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Great stay in really convenient location
Location, Room Size, Cleanliess
Everything was excellent during our stay, with only one exception. Felt vibration through the bedroom at night from the service elevator
Recenzirano 28 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wen od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Plaza grand
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Wonderful stay
Convenient, comfortable & clean
Perfect. No complaint whatsoever.
Recenzirano 28 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

shmuel od Izrael
Par
Plaza deluxe
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
very good
123
very good
Recenzirano 27 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jerry od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Dvokrevetna soba Plaza Grand Plus s bračnim krevetom
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Amazingly New Look
Newly renovated to 5-star standard, easy access to the MOKO mall and walking distance to Fa Yuen street shopping
We were pleasantly surprised at the upgraded room amenities and facilities of this hotel having previously stayed here multiple times before, it has really become a "value for money" 5-star hotel in HK. I would strongly recommend this hotel to my friends.
Recenzirano 27 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SIEN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Plaza deluxe obiteljska
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Anything is good
Good location
Recenzirano 27 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: