Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 4009recenzija
  • Čistoća: 7,2
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Pun od Hong Kong
Solo putnici
Standard soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
ok la
nothing
Recenzirano 08 rujna 2016

Ali od Pakistan
Solo putnici
Standard soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
its good hotel
its good hotel very nice staff room were some small but over all its good easy approach to train and bus
Recenzirano 05 rujna 2016

Choon od Singapur
Grupe
Superior
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Room too small
Recenzirano 05 rujna 2016

Vincent od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
MW
Room is small, no space for luggage but clean and organize. Location fantastic as close to MTR. 3 star hotel at its best.
Recenzirano 04 rujna 2016

Trudi od Kanada
Solo putnici
Standard soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good
Good
Recenzirano 29 kolovoza 2016

Gryphon od Kanada
Poslovni putnici
Superior double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Very Small Room
Twin Bed setting. Cannot move around. Jampacked with 2 travelers.
Recenzirano 25 kolovoza 2016

Clinton od Malezija
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great Hotel
Feel comfortable with this hotel. Services from staffs are helpful & fully respect all the guest. For sure i'll back to stay here again.
Recenzirano 24 kolovoza 2016

Siti od Singapur
Solo putnici
Standard soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Worth staying here :) I love it!
I love the free 4g mobile phone facility! Very helpful to help me get around HK. the staff members were professional, friendly and helpful.
Recenzirano 23 kolovoza 2016

Chew od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Good location at Tsuen Wan
The hotel is close to shopping malls and variety of foods in the surrounding. Unfortunately the rooms are not sound-proof.
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Chung od Hong Kong
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
OK
OK
Recenzirano 19 kolovoza 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: