Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5091recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Usluga 7,1
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Sherle od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good location
Location very convenience , near temple street, free smart handle phone wifi connection when we are out from the hotel , the room is small , facilities is quite old , bath room shower tube not circulate once shower the water flooding out . But the staff is kind and friendly.
Recenzirano 26 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MAWEEN od Singapur
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Value for money
Good value for a 3 star hotel. Bed is comfy and shower had hot water. Room was not extremely small. Sufficient and comfortable for 2 people
Recenzirano 26 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hayley od Singapur
Grupa
Standard
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Tourist friendly
Great location, easy access to many places as it is in the heart of Kowloon's side and just a 5 mins walk to the MTR. Love the handy phone provided by the hotel, gives you mobile data so you can navigate and search for information on the go. Rooms and toilets are rather small but acceptable. Great that they have airport shuttle for a fee and also a free shuttle service to Kowloon station (where you can take the airport express). Staff were friendly and helpful as well.
Recenzirano 25 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Prangnisa od Tajland
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good Hotel
Clean and near MTR
Recenzirano 24 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Panisara od Tajland
Grupa
Standard
Boravili ste 8 noći u srpanj, 2016
There are bed bugs in the hotel
I was bitten by bed bugs and it is annoying me and my friend so much. The hotel have to do something now.
Recenzirano 23 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Brigido od Filipini
Solo putnik
Standard
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 22 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sutasinee od Tajland
Obitelj sa starijom djecom
Spojena standardna soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Location
Ok , not far from mtr station.
Recenzirano 22 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Holly od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice location and tidy hotel
The location is very convenient-just 5 min walk from yau ma tei station. The room is neat and tidy. Good value for money!
Recenzirano 21 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ben od Malezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Overrall is satisfied.
Overrall is satisfied for us. Just only the wifi should be improved because it is too slow when we surfing for website.
Recenzirano 19 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joanna od Filipini
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Okay.
The hotel was okay. I was a bit disappointed because my room request was not given and the staff didn't inform me about it. Location wise about 3-5 mins walk to YMT mtr.
Recenzirano 19 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: