Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5078recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Yeo od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Room too small
Room too small.. location ok.
Recenzirano 12 srpnja 2016

Meow od Singapur
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Silka Seaview Hotel
stayed 2 nights, reached by mtr YMT Exit C, left hotel for airport via A21, very convenient and affordable. Plenty of food outlets and day/ night shopping. High end shopping within walking distant or by mtr.
Recenzirano 12 srpnja 2016

Choo od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Staff at main door gate lack of proper manners, staff at receptionist can be more friendly
Staff at main door gate lack of proper manners, staff at receptionist can be more friendly
Recenzirano 12 srpnja 2016

Hooi od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
good location
overall cleanliness was ok. Window area with some mold stain.
Recenzirano 09 srpnja 2016

Tony od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
Brief holiday
Very good,room small but ideal for tourists, smart phone excellent idea for touring locality.
Recenzirano 09 srpnja 2016

Elaine od Singapur
Solo putnik
Standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Great cost performance
I paid around 50usd per night for a double room. Bed was a tad short, which is typical of hk business hotels. Nice powerful shower. Bathroom was cleaned daily with towels and amenities replenished. Aircon is great too for the warm hk summer. Staff is efficient. Location great, there is a 7-11 behind the hotel and a lovely dim sum eatery for breakfast across the 7-11. About 5min walk to yaumatei mtr. Handy free smartphone.
Recenzirano 09 srpnja 2016

LIZEN od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Overall was a satisfied standard room.
Our room 1414 the toilet door could not lock properly. Silka provide water boiler but do not have coffee cup or glass and tea spoon.
Recenzirano 07 srpnja 2016

Magdalene od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Adjoining Deluxe Double or Twin Room
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Cleanliness of the quilt on the bed
The quilt is very stink n toilet basin licking .
Recenzirano 07 srpnja 2016

Koh od Singapur
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
The stuff no so helpful only a girl call Rita. She is the best !!!
Pls pls book from agoda cos walk in ubhave to pay double !!!! Learn my lesson well...
Recenzirano 05 srpnja 2016

KER od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Spojena standardna soba
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Great Service
We had some issues with the rooms and the hotel is very kind to help us solve the problems we had with the rooms and bookings.
Recenzirano 05 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: