Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5079recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

John od Filipini
Grupe
Standard
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2016
Very reasonable hotel for budget concious travelers!
We cannot argue more about the size of the room since its a "HK Standard". The bathroom and room is clean everyday (which btw the lady cleaner is very courteous). The location is just behind the Temple Street Market and 2 mins walk to Yau Ma Tei MTR exit C. 5mins taxi from Airport Express Kowloon Station. A minute away from Nathan Road. Very strategic placr. Will definitely book again.
Recenzirano 04 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ka od Hong Kong
Solo putnici
Standard
Boravili ste 8 noći u lipanj, 2016
ok
ok
Recenzirano 03 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Colleen od Singapur
Grupe
Standard
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Excellent location and convenient
Hotel is just 5 min walk to YMT station and there's access to convenience store and food around the area. Staff was friendly and responsive to queries. The handy phone was especially useful for us to navigate our way around the area. The room is just nice and comfy for my Friend and I.
Recenzirano 02 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ying od Hong Kong
Parovi
Standard
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
cheap but not clean
location is ok, but neighbourhood is not good and hotel is not that clean, a bit old
Recenzirano 01 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rena od Indonezija
Parovi
Standard double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Room too small
For us the room size is too small also the bathroom
Recenzirano 30 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rena od Indonezija
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Small room
Useful handyphone and good location
Recenzirano 27 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wong od Malezija
Parovi
Standard
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Good Service
Good Location With Night Temple Market , Staff Friendly n Helpful. Will in my Wish list if next trip travel to Hong Kong
Recenzirano 23 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

walker od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Standard double ili twin soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Good hotel in ymt
Good value 3 star hotel 2 blocks from jade market and temple street market. The best hotel in its price range in this area.
Recenzirano 22 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kar od Malezija
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Compact Hotel
Compact room and toilet. Comfortable beds, safety box, free wifi, free usage of smartphone for tourists, very convenient and clever idea. Near shops and restaurants, nite market.
Recenzirano 21 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ANNA od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Standard double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Hotel situates in very good location, easy access to airport bus route. There is not en
Very good
Recenzirano 20 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: