Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5079recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

edgardo od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Spojena standardna soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Generally good
Near the shopping area
Recenzirano 29 svibnja 2016

yeong od Malezija
Grupe
Standard
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Good hotel with great location
Traveling in HK was expected to be a crowded one, thus I booked this hotel considered further away from crowd. Nice location which convenient to MTR and close by to night market. It is definitely a good choice of staying that value of money.
Recenzirano 28 svibnja 2016

Chi od Kina
Parovi
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Hygiene
Blanket , pillow and towel not white enough
Recenzirano 27 svibnja 2016

Holly od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Standard
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
For Hong Kong, a relatively affordable hotel.
This is a relatively affordable place to stay in one of the worlds most expensive cities. The rooms are small and compact but so are all the rooms in Hong Kong. Despite being compact, they are designed very well and are quite comfortable. The best thing about this hotel was the free local cell phone which is great for getting around the city and staying connected on social media. I think more hotels should offer this service. The one negative is the staff, they weren't very helpful or friendly and even though there was someone standing in the lobby who looked like his job was to help people with their bags, he never offered to carry my bag. I didn't try the breakfast so I can't comment on that.
Recenzirano 27 svibnja 2016

Tak od Malezija
Solo putnici
Standard
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Good!
Extra points for the free phone on the room!
Recenzirano 26 svibnja 2016

grace od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Satisfied
We liked it because - maybe not the best but has all we wanted.
Recenzirano 26 svibnja 2016

Sin od Singapur
Parovi
Standard
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Cheap and good
Room is small but it is good consider the amount of money I have paid. But cleanliness needs to improve.
Recenzirano 25 svibnja 2016

Ng od Malezija
Grupe
Standard
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Overall ok
Overall ok
Recenzirano 25 svibnja 2016

ZHI od Singapur
Grupe
Standard
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Value for money and gd location
N.A.
Recenzirano 25 svibnja 2016

rommel od Filipini
Parovi
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
good..
nice and accessible to all place in hongkong...
Recenzirano 25 svibnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: