Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5078recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Usluga 7,1
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

ELLYANA od Singapur
Poslovni putnici
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Toilet issue
Basin is choke and emit drain smell Location is not that fantastic will not return
Recenzirano 15 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YI od Malezija
Parovi
Standard
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Nice
the hotel is nice and the location is strategy however the cleanliness of the room is not very satisfied and bed bugs problem
Recenzirano 14 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lian od Filipini
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
So so
The hotel location was great. Walking distance to everything. The staff though, all got flat face. No greetings, smile or anything. Anyways, my room was small even the shower area. Coffee cups got hair on it.. Water kettle still has water in it when i got there. I dunno if they cleaned it. Breakfast spread got limited items..u have to wait for the auntie dor a few minutes even if there are a lot of tables available. Im thinking about if i should stay there again.
Recenzirano 12 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Myla od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Spojena standardna soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Great Location
Great location near Mrt station and night market.
Recenzirano 12 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Edward od Hong Kong
Solo putnici
Standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
great value for money and location
I got a great deal for two nights on April 2016. The price was way cheaper than I paid for the same hotel couple years ago. The best thing is its location where you simply can walk to many popular locations in Kowloon
Recenzirano 11 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LA od Filipini
Parovi
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Accessible to Temple Street
We chose to stay at this hotel because of it's proximity to Temple Street which is a known destination for foodies and we were not disappointed. Their staff however comes across as unfriendly to non-chinese speaking guests because of the language barrier. But overall, the good points of value for money and location outweighs the small inconveniece of difficulty in communicating with the staff and we'll consider staying in this hotel again on our next visit to HK.
Recenzirano 10 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

shuo od Kanada
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
nice location
value stay
Recenzirano 10 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Veeratep od Tajland
Solo putnici
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Good value
Small room for a double, but good price.
Recenzirano 08 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tsz od Hong Kong
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
poor hygiene
poor hygiene
Recenzirano 07 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sukanya od Tajland
Poslovni putnici
Standard
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
good location
small size of room, not free of water
Recenzirano 07 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: