Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 4976recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac: 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3

Timothy T. od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Will be back
Phone was really helpful
The phone will make me come back in this hotel. The location is a bit far from our usual but it okay.
Recenzirano 03 studenog 2015

Kim C. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Small room, bare necessities, not worth a 3-star
food, shopping, 5 mins walk to MTR
The room is small and cramp. The lifts are just as small that could fit only 6 people at most. It probably only deserves a 2-star hotel.
Recenzirano 29 listopada 2015

raymond K. od Singapur
Grupe
Boravili ste 6 noći u listopad, 2015
What is good about the hotel
1. Close to ya ma tei mtr station. 2. Food close by. 3.free mobile phone to use , both calls and internet. Can call out only.
No tissue and bottled water provided. Room very small but clean. Toiletries and towels provided. Morning breakfast is western and fried rice or fried noodles. Free Transport by hotel bus to kowloon airport express station. Deposit 250hkd per room is required.
Recenzirano 28 listopada 2015

guo G. od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
THE FREE PHONE IS THE BEST
clean, free call and hot spot
loved it
Recenzirano 26 listopada 2015

Siew G. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2015
Great location
Staff are friendly,room is clean
The location of the hotel is in the middle of lady street and 'miu gai', you can walk to these 2 place and enjoying the view on the road. A bit far to walk to mrt station if you carry heavy thing
Recenzirano 25 listopada 2015

Elvis C. od Singapur
Parovi
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Decent stay
Location
The location is good and dont expect the room to be big. A decent stay. Hotel is quite run down and not the same as what i have stayed about 4-5 years ago.
Recenzirano 25 listopada 2015

Loyd O. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Smooth stay
Location, service and accomodation
It was quite good. Will recomend to friends
Recenzirano 25 listopada 2015

Chernwei T. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Good enough stay
location, hotel cafe, accessibility
It was a pleasant enough stay. Not too big a room but it is what was expected for the price in HK.
Recenzirano 23 listopada 2015

Kenneth H. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Convinent clean place
Clean convenient and value for money
Recenzirano 22 listopada 2015

Guo O. od Singapur
Parovi
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
Small
Small but ok location
Small but chargeable for mineral water
Recenzirano 21 listopada 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: