Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 4983recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac: 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Provjerene recenzije

Tan S. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2015
Worth it!
Good location, friendly staff and near to MTR
The hotel is located within shopping belt areas and also walking distance to the MTR. I have no problem in checking in as the reception service was fast. Hotel staffs are friendly too. I am very satisfied and pleased with the cleanliness of the room. It is clean daily. I have been staying at Silka Seaview for the last few years whenever I visited Hong Kong. Is my choice hotel.
Recenzirano 08 srpnja 2015

lam P. od Malezija
Grupe
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Good
Good
Good
Recenzirano 06 srpnja 2015

SIEW T. od Malezija
Parovi
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
The hotel is clean & quiet.. Very convenient place
Good location, cheap pricing, nice view
Recenzirano 05 srpnja 2015

Hengky K. od Indonezija
Parovi
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Very Comfortable
Location, Clean, AC, Wifi
I think my stays is very comfortable for 2 nights. Air conditioner is good and wifi is good too. From here I can walk about 5 minutes to MRT and go to anywhere at Hongkong.
Recenzirano 03 srpnja 2015

Marc D. od Filipini
Grupe
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
cozy comfortable near shopping place
its comfortable, near shopping, and near mrt
its good
Recenzirano 02 srpnja 2015

JINGXIANG L. od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Good location to sleep
Location, Price, Staff
Room was really small but cant help it at this price in HK downtown. Location is good, surrounded by MTR, airport bus, good food and night market. For this room, condition was worse off than my previous stay and there's a mould in toilet. Housecleaning should do better.
Recenzirano 01 srpnja 2015

JINGXIANG L. od Singapur
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
A place to sleep
location, service, price
Location was good, next to attraction and good food and walking from Yau Matei MTR station. Room is small (no choice at this price in HK downtown). Decently clean although some parts are showing signs of age. Smoke smell in my room, although staff are willing to help when prompted.
Recenzirano 01 srpnja 2015

Clarke W. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
Location good
Location, clean, staff friendly
Besides having a small room. Location is s plus point.
Recenzirano 01 srpnja 2015

Vei H. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
family trip to HK
room cleanliness,price,quietness
Recenzirano 01 srpnja 2015

Yung H. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste 10 noći u lipanj, 2015
staff easy going, helpful and good services.
staff helpful, goog services and good location
Pleasant, staff is helpful and good services. Convenient to local transport and hotel also provides frequent and free bus transport to ferry terminal to Macau.
Recenzirano 27 lipnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: