Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5079recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

mohammad od Kuvajt
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
room too small beddings dirty bathroom clogged
location
unsatisfied
Recenzirano 27 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alan od Malezija
Parovi
Standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
some staff a bit rude
nearby for dining
some staff a bit rude, not friendly.
Recenzirano 27 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SHU od Hong Kong
Solo putnici
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Smell Smoky
Not much to comment as I only spend one night there. The room is small, and full of smoking smell. Quite noisy in the morning as the hotel corridors are very narrow that you will notice when someone passby.
Recenzirano 26 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mary od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Transpo Convenient
Cleanliness, transpo convenient & smooth check in
It was good and the staff is very accomodating. Everything in their profile is true. It was very easy to find because it was so near at the MTR station. The price is reasonable.
Recenzirano 26 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Tajvan
Poslovni putnici
Standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Convenient
Good location
Recenzirano 24 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MEOW od Singapur
Parovi
Standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Very accessible to mtr
Convenient, shopping and plenty of food stall
Good. Bell boy is very courteous and even went to the extend to check for us how to go to the Prada Outlet and what bus to take.
Recenzirano 20 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Boon od Malezija
Poslovni putnici
Standard
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2015
location easy acess
LOCATION ONLY THE BEST
Recenzirano 20 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JANE od Kanada
Obitelji sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Very small rooms and unfriendly staff.
The thing good about this hotel is the location.
We booked 3 rooms. Our room smelled really bad, when I requested a room the unfriendly staff couldn't accommodate. The rooms are extremely small and the bathrooms needs a good cleaning. They only give you one key card. Taxi ride from the airport was $260 Hkd. The location is the only thing this hotel has to offer.
Recenzirano 18 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yung od Tajvan
Solo putnici
Standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
good place to stay
good price, good location, good service
it is near by the MRT station. very convenient.
Recenzirano 14 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rufino od Filipini
Parovi
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Nice
location, services
it was ok.
Recenzirano 12 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: