Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5079recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Usluga 7,1
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Lim od Singapur
Grupe
Standard
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Clean, average stay.
Clean, located near MTR, near night market
Average stay. Very small, but alright for just sleeping and resting at night. Quite disappointed with staff performance. The concierge service was bad. They wanted to charge us for placing our baggage in lobby for too long and was unhappy about it.
Recenzirano 20 lipnja 2014

chee od Malezija
Parovi
Standard
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Clean, comfort & Nice
Clean, Comfort & Nice
A room just nice size for couple and it fully equipped. Important the room is very clean & comfort.
Recenzirano 20 lipnja 2014

Priscilla od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Unpleasant
Near to temple street
The hotel room is dirty and bed sheets are not changed. Room is too small.
Recenzirano 19 lipnja 2014

Sukumaran od Indija
Solo putnici
Standard
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
Overall it was a very comfortable stay.
Centrally located, paid shuttle to and fro from Airport, walkable shopping area.
I really enjoyed the stay at the hotel. Would be good if they provide complimentary breakfast .
Recenzirano 19 lipnja 2014

kit od Hong Kong
Poslovni putnici
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Nice even room is small
Nice , near Mtr , price is cheap
Recenzirano 18 lipnja 2014

TAY od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Standard
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2014
The room is relatively small.
central location, near MTR.
Centrally located next to temple street. Mido Cafe just at the back of this hotel. MTR is about 300 to 400m away.
Recenzirano 18 lipnja 2014

Li od Singapur
Parovi
Standard
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
Comfortable and pleasant stay
Centrally located, clean and wifi provided
Recenzirano 17 lipnja 2014

Jesson od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
a convenient place to shop and massage
location, clean, efficent
Nice place for short trip
Recenzirano 17 lipnja 2014

Lee od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Unpleasant
Near to temple street
The room was dirty and old. It seemed like they did not change the bed sheet at all as we could find hair on the bed and pillows. We had to sleep with the towels on the pillow as it was too dirty that we do not dare to rest our heads on it. Staff was rather unfriendly and unprofessional. Overall not a pleasant stay.
Recenzirano 17 lipnja 2014

Luis od Kanada
Solo putnici
Standard
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2014
It's not a 5 star hotel but worth every penny
*Easily accessible to transportation *service speaks English *restaurants around
It was good. Not like it was a five star hotel, but for the price I paid it was worth every penny
Recenzirano 16 lipnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: