Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5078recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema
Provjerene recenzije

paul od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Simple nice hotel
Good location near to shopping and food..but can be a little expensive
Recenzirano 10 kolovoza 2016

Chan od Singapur
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Great stay
I'm impressed with the service to provide mobile data to us. Helps us with navigation a lot.
Recenzirano 10 kolovoza 2016

Timothy od Filipini
Par
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Nice Place
Nice place near good small restaurants
Recenzirano 10 kolovoza 2016

Fabiana od Filipini
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Nice place
Classy for a small room..
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Zhi od Malezija
Solo putnik
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Nice budget hotel
It near mrt and nice budget hotel
Recenzirano 09 kolovoza 2016

TSI od Hong Kong
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Budget hotel but nearby temple street
If you looking for budget and cheap hotel, this one can consider.
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Teck od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Just beside Temple Street Night Market
A stone's throw away to night markets and MTR station. Surrounded by good local foods. The hotel is clean and the staffs are friendly and helpfully.
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Robert od Belgija
Solo putnik
Standard
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Ideally situated, and very good value for money by HK standards
Ideal situation, 2 minutes walk from the nearest MTR station. The rooms are small (this is HK!) but clean and not lacking anything. A complimentary cell phone is provided, which is a great help to find places in the city. The Jade café on top of the hotel has a nice view, but this is its only quality: the breakfast is rather frugal and the service poor.
Recenzirano 07 kolovoza 2016

Desianne od Indonezija
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Everything is okay except the bathroom
I was satisfied enough with this hotel. We can found a lot of restaurant and shops near hotel. Room facility also good but the bathroom a little bad especially the drainage looks have a problem and it makes the bathroom becomes flooding. Until in last day we decided to not taking a bath since the drainage becomes worst than before.
Recenzirano 06 kolovoza 2016

Anne od Filipini
Par
Standard
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Convenient Location
Very good location. Near Yau Ma Tei MTR station and Temple Market. A lot of convenience stores and affordable food stalls.
Recenzirano 05 kolovoza 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: