Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 5078recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,1
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Wan od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Close to eatery
Our room toilet was smelly. Called the reception and they send someone immediately to look at it. However, problem not fix and don't have other room to exchange.
Recenzirano 20 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Po od Tajvan
Grupe
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Goog
Good
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

DAMLA od Turska
Parovi
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Clean and nice room and location is good
Clean and nice room and location is very good to walk around every place. I recommend.
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Raymond od Singapur
Grupe
Standard
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Good value and location
Good location near temple street and 5 min walk to mtr. Mobile phone provided was very useful.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ho od Malezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 6 noći u rujan, 2016
Good location.
Overall the hotel is value for money except the customer services is average.
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

DHARSHINI od Malezija
Parovi
Standard
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good place to stay
The hotel is very accessible.. They have provided handy phone which was very useful and helpful during my stay in Hong Kong.. The room was quite small but it was just nice for the two of us.. Very well managed.. But I feel that the receptionists were quite unfriendly.. The nearest MTR station is Yau Ma Tei.. Overall, it's a very good and convenient hotel.. I would definitely stay here in my next visit to HK
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Enrique od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Standard
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Our Second visit to Hong Kong
Near interesting places. Made our visit to Hong Kong very enjoyable.
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sylvia od Singapur
Parovi
Standard
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
I enjoyed my stay
Very small room but it was all good. Staff is helpful and attentive. location is very near MTR and everywhere else. I enjoyed my stay.
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

PAN od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Standard
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
Improve a lot
Beside value for money, location and facilities, it is cleaner than my last stay. Looks like a brand new hotel.
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lau od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Standard
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
Nice hotel
Value of money
Recenzirano 17 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: