Vrlo dobro 7,6
na temelju 3062 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3062recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,6
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Sun od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Classic Standard Dvokrevetna
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Good location but rooms have bed bugs. Bitten on bed. Staff service can be improved.
Requested for large bed. Only 1 room out of the 3 came with large bed. Although the level that we r staying is designated as no smoking, passage way outside the door has traces of cigarette small.
Recenzirano 10 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MAN od Makao
Poslovni putnik
Standard twin soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
staff
good
Recenzirano 06 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Surya od Indonezija
Solo putnik
Classic Standard Dvokrevetna
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good place
Good Hotel, Nice location, Reasonable price
Recenzirano 25 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wei od Tajvan
Solo putnik
Classic Standard Dvokrevetna
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
good place
good location
Recenzirano 22 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

mei od Hong Kong
Poslovni putnik
Standard double soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
very good service
up grade my home
Recenzirano 21 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wai od Hong Kong
Grupa
Classic Standard Dvokrevetna
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
not expensive, but old
not expensive, but old
Recenzirano 19 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rizalina od Filipini
Grupa
Classic Standard s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good
Hotel was great. Near Times Square.
Recenzirano 16 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ann od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Classic Standard s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Behind Times Square - 5 minutes walk
Stayed 6 nights at Classic Standard Twin with Handy Smartphone that can tether to our other devices. Very convenient. Room was spacious, great view on the 7th floor, good size bathroom. Wifi in the room and lobby was strong. Room was quiet, clean and safe. Bathroom amenities could be improved but good enough for the price.
Recenzirano 15 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ong od Indonezija
Poslovni putnik
Standard double soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Old Hotel - Need to have a heavy renovation
Room needs to renovate as it is too old already.
Recenzirano 11 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Harriet od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Classic Standard s 2 Odvojena Kreveta
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Nice stay
Good hotel, got a good deal on agoda so was cheap. Close to the Times square MRT station and shopping and a few stops away from bars and restaurants. Quiet at night and easy to get a taxi.
Recenzirano 11 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: