Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2113recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,0
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac: 7,7
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

Jessica R. od Australija
Solo putnici
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
8 / 10
Located in quieter area
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Sheen C. od Tajvan
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Convenient location and nice room.
Many places to eat in the area. A little bit of walking to and from the subway stations.
Recenzirano 30 srpnja 2016

Kum L. od Malezija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Stopover in HK
Rooms are decent in size, clean and well managed. Equipped with flat TV and free wifi and walking guide
Recenzirano 27 srpnja 2016

Alexander B. od Južna Afrika
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Neat and Clean
Great location and for the price, unbeatable! We received a free upgrade upon arrival which was amazing however we were there as a couple and we got put into a room with 2 beds when I made a booking for a double bed on the original room! Location was excellent with the infamous Knutsford terrace mere footsteps away! MTR location also fairly decent. We were there in July which can get quite hot and humid so walking was a little rough. Luckily the hotel is placed fairly close to the Mira shopping mall which connects to Knuttsford Terrace meaning you could get half way to the Jordan MTR in air conditioned goodness! All in all it was a great experience and an amazing hotel with great staff!
Recenzirano 25 srpnja 2016

Alan C. od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
so so
Not what i was expecting. Totally different than.the photos shown on agoda. I wanted a bathtub but our room doesn't have it.
Recenzirano 22 srpnja 2016

Frankie W. od Hong Kong
Parovi
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Very new renovated hotel at the heart of city
The hotel room and corridor is very clean and tidy due to newly renovated. However, also you could smell the painting and thinner and the main door is extremely hard to open. But if you don't mind these defective items, the location of this hotel is excellent for you to go for shopping and dining.
Recenzirano 21 srpnja 2016

Ardianto W. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 8 noći u srpanj, 2016
Superb staying!
Newly renovated , the room is clean and the staff are friendly. I will stay here again next time for sure!
Recenzirano 21 srpnja 2016

Kwong T. od Singapur
Parovi
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Short trip
The Hotel location was not ideal for older or kneel having problem people because the road was too steep when walking upward toward the hotel. Too tired & hectic.
Recenzirano 20 srpnja 2016

CHIENMIN L. od Tajvan
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 13 srpnja 2016

Mu C. od Tajvan
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Located in TST, close to everything!
The room I stayed at was clean and comfy. Not bad!
Recenzirano 13 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: