2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Hong od Malezija
Solo putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Best & good location
No comments
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Tong od Singapur
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Director
Nil
Recenzirano 31 srpnja 2016

Debbie od Singapur
Par
Economy
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Everything was good except that it's not really value for money
Location was very good just 3mins walk from MTR station. Local food was around. Cleanliness and Staff were up to standard. Once disappointing about the room size for the price I paid. Was given a free upgrade to deluxe room but when we open the room it was small so couldn't imagine our standard room would be smaller. Overall was a good experience!
Recenzirano 28 srpnja 2016

Linda od Singapur
Solo putnik
Economy
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Value for money
Good location. Near MTR station and shopping areas.
Recenzirano 28 srpnja 2016

hanny od Australija
Poslovni putnik
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Hotel lobby is under renovation
The lobby / reception area is a bit stuffy and crowded despite the couple of industrial fans to circulate the air, with part of the lobby is closed for renovation. Breakfast room only open from 7AM which is inconvenient for early birds.
Recenzirano 28 srpnja 2016

Linda od Singapur
Solo putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good location and pleasant hotel
Convenient and many eateries in the vicinity. Within walking distance to many shopping malls and Ladies Market. Had an upgrade to deluxe room. Room was spacious and comes withi a complimentary cellphone for calls during stay. Downside: hotel currently undergoing some renovations so could be noisy.
Recenzirano 24 srpnja 2016

Cheryl od Singapur
Par
Economy
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
The hotel location was good, very near to YMT MTR. The staff were also very nice and friendly and th
NIL
Recenzirano 22 srpnja 2016

Tung od Singapur
Solo putnik
Economy
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Hotel with Good Relocation
Hotel has rather spacious room unlike many in Hong Kong and is close to many eateries, incl a 24 hrs McDonald's. It's also 3 mins walk from Yau Ma Tei MTR station.
Recenzirano 22 srpnja 2016

Richard od Singapur
Solo putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Overall stay is good
Location is good and can consider to stay again
Recenzirano 21 srpnja 2016

Hoi od Hong Kong
Par
Premier
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 21 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: