2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5236 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5236recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

David od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Value and location
location, staff proffesionalism, and value
Great location with MTR and foodstrip only minuets away
Recenzirano 12 studenog 2014

khai od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2013
value for money
location, room, staff
Recenzirano 12 studenog 2014

Mei od Singapur
Parovi
Boravili ste 4 noći u studeni, 2014
My usual choice when I visit Hong Kong
Location, service & cleanliness
I choose to stay in Cityview every time I visit Hong Kong because of the good location & comfortable rooms. Definitely value for money!
Recenzirano 12 studenog 2014

Po od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
Cityview hotel review
Staff are approachable and poilte, Staffs are able to react promptly if you require asssit
Overall is a good experience in cityview hotel in terms of room cleaniness, staff attitude and good location
Recenzirano 12 studenog 2014

Man od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Great place at good location with nice price
Great place at good location with nice price
Great place at good location with nice price. The room is really clean and comfortable. I will for sure come back soon.
Recenzirano 11 studenog 2014

Charn od Australija
Parovi
Boravili ste 8 noći u listopad, 2014
A fair to good stay
Location, staff and services
Generally speaking I was satisfied with the stay, it would be a much better experience if the design of the shower is enhanced so that the shower screen would not stick to your body while taking a shower; another thing to improve would be to open the inlet taps of the wash basin taps bigger so that it would allow a quicker washing.
Recenzirano 11 studenog 2014

I-Hsin od Tajvan
Parovi
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
No particular comments.
The assistant manager (very informative and friendly), the food (buffet), the shuttle bus service
Recenzirano 10 studenog 2014

MEI od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Location is very good
Location is very good
Recenzirano 10 studenog 2014

Ernestine od Tajvan
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
Hotel with great location
Location, clean room, acceptable service
A bit of a delay in getting ice to the room
Recenzirano 09 studenog 2014

Chua od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 5 noći u studeni, 2014
Good location and near to MTR
Location, near food area and near MTR
Excellent. We got a free upgrade as i need to take care of my old folks so i requested for rooms to be near by but my initial booking is 2 rooms located at 2 different builds. Staffs are friendly.
Recenzirano 09 studenog 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: