2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5250 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5250recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

khai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2013
value for money
location, room, staff
Recenzirano 12 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mei od Singapur
Par
Boravili ste 4 noći u studeni, 2014
My usual choice when I visit Hong Kong
Location, service & cleanliness
I choose to stay in Cityview every time I visit Hong Kong because of the good location & comfortable rooms. Definitely value for money!
Recenzirano 12 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Po od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
Cityview hotel review
Staff are approachable and poilte, Staffs are able to react promptly if you require asssit
Overall is a good experience in cityview hotel in terms of room cleaniness, staff attitude and good location
Recenzirano 12 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Man od Hong Kong
Par
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Great place at good location with nice price
Great place at good location with nice price
Great place at good location with nice price. The room is really clean and comfortable. I will for sure come back soon.
Recenzirano 11 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Charn od Australija
Par
Boravili ste 8 noći u listopad, 2014
A fair to good stay
Location, staff and services
Generally speaking I was satisfied with the stay, it would be a much better experience if the design of the shower is enhanced so that the shower screen would not stick to your body while taking a shower; another thing to improve would be to open the inlet taps of the wash basin taps bigger so that it would allow a quicker washing.
Recenzirano 11 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

I-Hsin od Tajvan
Par
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
No particular comments.
The assistant manager (very informative and friendly), the food (buffet), the shuttle bus service
Recenzirano 10 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MEI od Hong Kong
Par
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Location is very good
Location is very good
Recenzirano 10 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ernestine od Tajvan
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
Hotel with great location
Location, clean room, acceptable service
A bit of a delay in getting ice to the room
Recenzirano 09 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chua od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 5 noći u studeni, 2014
Good location and near to MTR
Location, near food area and near MTR
Excellent. We got a free upgrade as i need to take care of my old folks so i requested for rooms to be near by but my initial booking is 2 rooms located at 2 different builds. Staffs are friendly.
Recenzirano 09 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sandy od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Nice City Hotel at the heart of shopping area
Clean Room, Good Location, Nice Staff
We like this hotel because they have family room which is actually two room with connecting door, but when you book the family room, you only choose 1 family room.
Recenzirano 09 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: