2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Vladimir od Filipini
Parovi
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
excellent location
Location was very convenient as its very close to the MTR. Service from all the hotel staff ie. concierge, front desk, doorman, house keeping.. were superb. Travel tour options was readily available.
We definitely will recommend this hotel and will surely come back once we return to hong kong for another holiday. The location is very convenient as it is nearby the MTR, bus routes, restaurants, and shopping. The service from all staff in the hotel are top notch. We mostly appreciated when they allowed us for early check in and room upgrade!!! If you're thinking of a tour package around hong kong, it is available within the hotel.
Recenzirano 01 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

EE od Singapur
Parovi
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Good location
Good location, average size in room
Walking distance to Ladies Street.
Recenzirano 31 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Olwyn od Irska
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u listopad, 2013
Not somewhere id go back to
Location is good, rooms are big size, easy access to shopping area
Not a good stay, the hotel is old and part of an office building. The rooms are generous in size but so outdated and not clean
Recenzirano 30 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LING od Singapur
Parovi
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2014
Famous Porridge opposite hotel
Near to Station , Good food , Women Street Nearby.
Recenzirano 29 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LING od Singapur
Parovi
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
Near to Train Station
Near Station, Good Food, Comfortable Stay
Recenzirano 29 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cheah od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Small, Clean & nice room
Nice interior, clean & friendly staff
Good Location, nice interior design as they renovate 1 or 2 years back, great location but small room,
Recenzirano 28 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ming od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
Good location & friendly staffs
Location, staffs & value
Overall was good except for the cleanliness of the room. Found some food stains on the brochure and hotel info file. The condition of the room was rather old and can't match with the new toilet.
Recenzirano 27 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Annabel od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
Well recommended
Location, location, location
Overall, very happy with our stay. Location is excellent. Check-in staff very efficient. Room a bit dated but very clean with excellent water pressure for shower. Husband thought some staff are not as friendly.
Recenzirano 25 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Julian od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
Very small rooms
Location and a good chinese restuarant
This gonna be one of the hotel with the smallest room for the price you are paying for. Smaller than those I stayed in Tokyo with the same price range. Not for those with claustrophobia. The good thing is that the airport bus stops right at its lobby.
Recenzirano 24 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Harold od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Nice hotel for the money in Kowloon
staff, location, and in the center of Chaweng
Recenzirano 24 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: