2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

PNG od Singapur
Par
Economy
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
NA
Nil
Recenzirano 16 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Eunice od Singapur
Par
Economy
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Affordable and very convenient
-
Recenzirano 16 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lawrence od Filipini
Par
Deluxe
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Recenzirano 15 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shu od Singapur
Par
Economy
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Recenzirano 15 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yuk od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupa
Economy Plus
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Recenzirano 15 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tony od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Economy
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Recenzirano 14 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YAP od Malezija
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste 6 noći u travanj, 2016
great location
clean room
Recenzirano 14 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YAP od Malezija
Poslovni putnik
Premier Room with Free Breakfast and Free WiFi
Boravili ste 9 noći u travanj, 2016
great location
clean room
Recenzirano 14 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YAP od Malezija
Poslovni putnik
Premier Room with Free Breakfast and Free WiFi
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
great location
clean room
Recenzirano 14 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YAP od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
great location
clean room
Recenzirano 14 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: