2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5252 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5250recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Choon od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Economy Plus
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2016
Toilet door faulty
Unable to lock but i never bother to report as only family travelling
Recenzirano 18 lipnja 2016

Khaw od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Consider good location with Handy phone for Premier room
Free baby crib for my premier room but quite squeeze space. Convenient 7-11 n street shops and MTR station just doorstep. Hotel provide free smartphone during stay. But maybe peak date hence I paid for quite costly amount for stay
Recenzirano 17 lipnja 2016

PNG od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
NA
Nil
Recenzirano 16 lipnja 2016

Eunice od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Affordable and very convenient
-
Recenzirano 16 lipnja 2016

lawrence od Filipini
Parovi
Deluxe
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Recenzirano 15 lipnja 2016

Shu od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Recenzirano 15 lipnja 2016

Yuk od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupe
Economy Plus
Boravili ste 6 noći u lipanj, 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Recenzirano 15 lipnja 2016

Tony od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Economy
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Recenzirano 14 lipnja 2016

YAP od Malezija
Poslovni putnici
Economy
Boravili ste 6 noći u travanj, 2016
great location
clean room
Recenzirano 14 lipnja 2016

YAP od Malezija
Poslovni putnici
Premier Room with Free Breakfast and Free WiFi
Boravili ste 9 noći u travanj, 2016
great location
clean room
Recenzirano 14 lipnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: