2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

LEE od Singapur
Grupe
Deluxe
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
PERFECT LOCATION
The Premier rooms are really new and good (zen décor). Front desk, concierge and chamber maids were friendly and helpful! Good hotel with easy access to anywhere.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Watchara od Tajland
Parovi
Economy
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Good locations
Location: very closed to MTR for 1-2 minute walk Room size: not too small (Okay) Cleanliness: towel is not clean enough in last day. Overall: quite happy for 3-night stay
Recenzirano 23 svibnja 2016

Kam od Singapur
Solo putnici
Economy
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
The room is small.
It does not have a TV console and sofa.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Ben od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Recent Stay
Pleasantly surprised with the newly renovated rooms. This is my preferred accommodation whenever I visit Hong Kong.
Recenzirano 22 svibnja 2016

Lee od Tajvan
Poslovni putnici
Economy
Boravili ste 6 noći u svibanj, 2016
convenient
good location and good service
Recenzirano 22 svibnja 2016

Ho od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Satisfied
Allocated room was far better than the one we stayed in July 2015. However, on the last night stay, we were waken at around 3.00 am by noisy occupants who stayed next door. Very uncultured and inconsiderate.
Recenzirano 20 svibnja 2016

Lam od Singapur
Solo putnici
Economy
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Value for Money
Good location, prompt service and value for money. Will visit again :)
Recenzirano 20 svibnja 2016

Judith od Australija
Solo putnici
Economy
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Great location
Stayed here 4 years ago and rooms updated but bathrooms on the small side. Perfect location near MRT and Nathan Road. Staff could not be more accommodating. Will be back.
Recenzirano 20 svibnja 2016

Ubonwan od Tajland
Parovi
Economy
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Great place
Great place to stay.
Recenzirano 18 svibnja 2016

Kok od Malezija
Solo putnici
Economy
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good hotel
Great Location, Very near MTR. Like this hotel so much.
Recenzirano 18 svibnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: