2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5261 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5261recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Kam od Singapur
Solo putnici
Economy
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
The room is small.
It does not have a TV console and sofa.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Ben od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Recent Stay
Pleasantly surprised with the newly renovated rooms. This is my preferred accommodation whenever I visit Hong Kong.
Recenzirano 22 svibnja 2016

Lee od Tajvan
Poslovni putnici
Economy
Boravili ste 6 noći u svibanj, 2016
convenient
good location and good service
Recenzirano 22 svibnja 2016

Ho od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Satisfied
Allocated room was far better than the one we stayed in July 2015. However, on the last night stay, we were waken at around 3.00 am by noisy occupants who stayed next door. Very uncultured and inconsiderate.
Recenzirano 20 svibnja 2016

Lam od Singapur
Solo putnici
Economy
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Value for Money
Good location, prompt service and value for money. Will visit again :)
Recenzirano 20 svibnja 2016

Judith od Australija
Solo putnici
Economy
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Great location
Stayed here 4 years ago and rooms updated but bathrooms on the small side. Perfect location near MRT and Nathan Road. Staff could not be more accommodating. Will be back.
Recenzirano 20 svibnja 2016

Ubonwan od Tajland
Parovi
Economy
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Great place
Great place to stay.
Recenzirano 18 svibnja 2016

Kok od Malezija
Solo putnici
Economy
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good hotel
Great Location, Very near MTR. Like this hotel so much.
Recenzirano 18 svibnja 2016

fei od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Economy
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great hotel. Excellent location.
Nothing to complain about hotel itself: clean, non smoking was truly that, staff w great English, decent amenities. AMAZING location. 30 sec walk from Yau Ma Tai MTR stop exit A2. One block from Nathan road. Would definitely stay here again.
Recenzirano 17 svibnja 2016

Darren od Singapur
Solo putnici
Premier Room with Free Breakfast and Free WiFi
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Great Location!
The location is the best, a mere 5 mins walk from Yau Ma Tei station. Near shopping district and good food can be found just a stone's throw away. Great Hotel!
Recenzirano 17 svibnja 2016


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: