2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5236 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5236recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Ca'uis od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Housekeeping
The house keeping staff didn't wash the cups clean for our 3 nights stay in the hotel.
Recenzirano 28 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Teng od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Value for money stay in HK
Booked this room at exceptionally low price as compared to previous stay in cityview. Central location with bus A21 just across the road and YMT MTR right below. This is my 3rd time staying here.
Recenzirano 28 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ow od Singapur
Solo putnici
Economy Plus
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Superb location
I'm extremely pleased reason being value for $. I had a comfortable stay with the economy plus room. Amenities provided & will top up . Efficiency during check in /out. Conceige is very polite. Mtr is right out. Everyday I shop around the shops nearby. Famous cookies brand also can be found. Will definitely book with cityview again without a doubt. Cheers with the good job.
Recenzirano 27 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Francis od Singapur
Grupe
Economy
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
Friendly service
Staffs we met were friendly and helpful.
Recenzirano 27 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Leah od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Economy
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
small room and no breakfast
nice location. too small rooms. the cost of the room is expensive because the rooms are too small and breakfast is not provided
Recenzirano 26 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHAN od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Economy
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Not bad
The hotel is a bit old but condition is acceptable. Very near to mtr but not many good shopping malls and restaurant nearby.
Recenzirano 25 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wee od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Economy Plus
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Location
Very close to MTR. Many local eateries nearby. There is also a local supermarket at the next block. International fast foods like MacDonalds and KFC are also within minutes of walking.
Recenzirano 25 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yeong od Malezija
Parovi
Economy
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Good transport, Core Location, Old Asset
All good. Building is aged. Carpets need cleaning.
Recenzirano 25 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Carmen od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Premier Double Double
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Room Rates
Room rates could be cheaper.
Recenzirano 25 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bing od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Economy
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
value for money and good location
Location is very good. In between temple street and ladies market. Free airport shuttle from Kowloon station. Less than 2 mins walk to Yau Ma Tee MTR.
Recenzirano 25 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: