2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Hiew od Singapur
Par
Economy
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
comfortable hotel
Good location, next to mtr, many eateries around.
The room is small but still exceptable compare to other boutique hotel but the basin is very small, the water will splash all over the floor when you do your washing. Overall it is still a comfortable stay.
Recenzirano 01 veljače 2016

Gek od Singapur
Par
Economy
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
Good location
Good location near MRT
Recenzirano 01 veljače 2016

Edward od Filipini
Solo putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
good hotel
good hotel
Recenzirano 31 siječnja 2016

Michael od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Economy Plus
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
2 night stay
good location/nice room/MTR closeby
Good overall but food in breakfast room was lukewarm at best. This is not good enough if this hotel wants to be rated as 4 star
Recenzirano 30 siječnja 2016

KATHERINE od Singapur
Solo putnik
Economy
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Good
Near to MRT, Clean & very convenient
Recenzirano 30 siječnja 2016

Ou od Singapur
Par
Economy
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Good location and valued for money
Near mtr and place to eat
Overall good experience but during winter is very cold in the room as there is no heater.
Recenzirano 29 siječnja 2016

Sukun od Tajland
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Overall rating
Location is very convenient for MRT.
Overall is very good. The free mobile phone for local call & internet usage is impressive. Point to improve is the Check-in which guests have to stand waiting in line. May be using queuing card and providing seat for guests while waiting is another option. Also, I request for 0.5 HR early check-in in the reservation but is not available. It would better to be able to provide. The staff did not even check anything and adhere to 14:00 hrs room Check-in standard. In fact it is just 20 mins early when I check-in.
Recenzirano 28 siječnja 2016

BEE od Malezija
Grupa
Economy
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Convenient
Location is excellent,walking distance to MTR and Kowloon city area. Free Airport Express bus to hotel and pick up from hotel to Kowloon City Station that I am able check-in at the city. Don't hv to bring luggage to airport. My booking include breakfast but the foods only have limited choice. Suggest go out to eat as there are Lots of foods and restaurants nearby.
Recenzirano 27 siječnja 2016

Rona od Malezija
Par
Economy Plus
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2016
Good Location
They upgraded me to premium room. The room is consider spacious for hotel in HK. The location is great.
Overall stay in this hotel was very good. The only bad thing is the fridge, even though they told us the fridge temperature is adjusted due to the eco concept but not cold at all. They should have adjusted slightly cooler. The location is really good. Just 2 min away from the yau ma tei mrt station.
Recenzirano 27 siječnja 2016

Pei od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Comfortable
Good service, good location and clean
Near to the met. Great location!
Recenzirano 24 siječnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: