2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Siew od Singapur
Grupe
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2015
EatShop in HK
Near MTR, very convenient, around 5 min walk. Friendly staff. Hotel is clean.
Stay is comfortable. Hotel is near to Yau Ma Tei MTR & accessible to many attractions. Room is clean & staff is friendly.
Recenzirano 14 srpnja 2015

Yuwei od Tajvan
Poslovni putnici
Economy
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Great!
good location
Recenzirano 14 srpnja 2015

Lie od Indonezija
Obitelji sa odraslom djecom
Economy
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
strategic location
close to MRT and food and shopping area
convinience location and nice staff
Recenzirano 13 srpnja 2015

fo od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Economy Plus
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Great location
location, location and location
Recenzirano 12 srpnja 2015

fo od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Economy Plus
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Great location
Location, location and location
Recenzirano 12 srpnja 2015

Mark od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Economy
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Definitely worth it in Hong Kong!
Nice, close to everything and affordable
It's easy to find this hotel after arriving. It's close to everything. Got a free upgrade and free phone to use. Definitely worth it.
Recenzirano 11 srpnja 2015

TIAN od Singapur
Grupe
Economy
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
i like my stay in Cityview hotel
location, room cleanliness and staff politeness
Recenzirano 10 srpnja 2015

Ho od Singapur
Parovi
Economy
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Great
Convenient, near mtr., friendly staff
Great. Will stay in this again on next visit.
Recenzirano 08 srpnja 2015

Hisashi od Japan
Poslovni putnici
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
Good location
Location, shopping, cleanliness
The hotel rate is quite high when the travellers from PRC, and noisy at lobby all day. I used this hotel for my biz trip but felt a bit stress at any public place in the hotel facility.
Recenzirano 08 srpnja 2015

Hisashi od Japan
Poslovni putnici
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2015
Good location
Location, cleanliness,
I used this hotel during my business trip in HKG. The location is at the corner of Mongkok area where you can spend your time for shopping and dining throught the night even after your work time. Easy access to MTR station and they have free shuttle bus service to Kowloon station where you can take the train to HK airport.
Recenzirano 08 srpnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: