Povratak na info o hotelu

2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5141 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5141recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac: 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

sudarat C. od Tajland
Parovi
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Very cozy and easy to go by MTR
Good location East dine around good service
Recenzirano 09 svibnja 2015

SNG C. od Singapur
Parovi
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Nice mid-size Hotel
Well located near Yau Ma Tei MTR station, it is well managed and very clean.
Had a very pleasant 2-night stay , will stay there again next time. Located near Temple Street night market and Ladies Market. Plenty of food outlets nearby at Portland and Temple streets.
Recenzirano 07 svibnja 2015

Maria R. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2015
The CR was stock in the drain
Clean, accessible
Good & clean
Recenzirano 07 svibnja 2015

tan P. od Singapur
Grupe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
wonderful stay
the food, customer and service
It is wonderful
Recenzirano 07 svibnja 2015

Marcus M. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2014
Great stay
Location, room and staff
The great experience started at the airport finding out about the free shuttle bus from Kowloon station to the hotel K5. We got upgraded upon check-in to a deluxe room. The room was big enough and clean. The bathroom had a rain forest shower and the beds where one of the best I've slept in in a hotel with different pillows to choose from. We also met other travelers who stay there regularly and I know why.
Recenzirano 05 svibnja 2015

xiuru Y. od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2014
Value for money with awesome location!
Location, Price, Cleanliness
Comfortable stay! Great location, near the MTR and within walking distance to many eateries!
Recenzirano 05 svibnja 2015

Lin D. od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Good location
location, clean, friendly
The hotel is situated in a good location. Room is clean but small. Staffs are friendly and helpful.
Recenzirano 04 svibnja 2015

GASTON N. od Argentina
Parovi
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Easy to access, comfortable, clean.
Location, room facilities, cleanines.
Good hotel, thid stay, would come back. Clean, comfort beds, small but clean bathroom (last stay they provided us with a better room, 18th floor, excelent view to city, great room, much larger). Easy access to/from airport (Shuttle to Airtrain Kowloon Station, then direct to Airport). Around the corner from Yau Ma Tei BTR station and Nathan Road.
Recenzirano 04 svibnja 2015

TAN P. od Singapur
Grupe
Boravili ste 5 noći u travanj, 2015
Regular customer for the 3rd visit...
The hotel is very close by to Ladies Market/MTR Ma Tei is very close by too/Easy access to lots of shops n eateries
Overall,I am quite satisfied with the service at Cityview.I think the Conceirge staff need to smile more be more attentive.Can see that if we ask more questions,they will appeared to be very impatient. Hotel area is very clean n appeasing
Recenzirano 04 svibnja 2015

Pang C. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
safe for lone lady traveller
Safe,location and cleanliness.
Pleasant and walking distance to shopping area.
Recenzirano 03 svibnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: