2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

WING od Hong Kong
Par
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Good hotel , convinence
food and traffic
Recenzirano 25 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jeffrey od Australija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Good stay
Good rooms, close to CBD, good staff
Good stay
Recenzirano 24 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dimitrios od Grčka
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Great location, staff, value for money
Great location, staff, value for money
Recenzirano 24 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

tomi od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
nice view
central city
Recenzirano 24 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Graham od Australija
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Always an enjoyable stay
1. Great value for money. 2. Staff always helpful. 3. Very convenient for the MTR and Natham Road buses
Recenzirano 22 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Si od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Favourite HK hotel
Location, Cleaniness
The hotel located at a very good location, near MRT, walkable distance go Mongkok. The only down side is that the gym and the pool are not hotel's private property, is open to public.
Recenzirano 22 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHAM od Hong Kong
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Very good location.
Location, Clean & Comfortable.
Everytime I visit Hong Kong I'll stay at this hotel. Location is very good. There's direct bus from airport to hotel. MTR is just a stone throw from hotel. The room was clean & comfortable & staff is very helpful too.
Recenzirano 22 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JIE od Singapur
Solo putnik
Economy
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Bathroom was tiny
Other than location, there I nothing which I feel good abt this hotel. Ok with high room rate for 16sq meters room but the bathroom can't be that small. wash face = splashing water on e flr
This is the 3rd time that I'm staying at this hotel. First 2 were pleasant but this time round, bad. High room rate in exchange for 16sqm room with tiny bathroom n ridiculous small basin (w a latch above to put the glasses). One can't get away feeling dry after brushing / washing face. Absolutely no room. In addition there's no tissue provided in the room, only received a box upon request!
Recenzirano 19 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hock od Singapur
Poslovni putnik
Economy Plus
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
clean and good location.
good location.
Good. Except for unstable internet connection at t h e old rooms yet to be renovated.
Recenzirano 19 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kean od Malezija
Poslovni putnik
Economy
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
rooms at the old wing needs some refurbishment
1) it's location. (2) stayed once at its new block, rooms were good but not the old block.
Recenzirano 18 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: