2015
Vrlo dobro 7,9
na temelju 5232 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 5232recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 7,8
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Annie od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
My 5 day stay review at The Cityview
Prompt service , clean , very good location
Very good except that double rooms not enough . Would prefer to hav a queen bed as I hav kid sleeping with me . Overall still a good experience staying there .
Recenzirano 14 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HOO od Singapur
Parovi
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Short but Enjoyable Stay
Location, Easy Tranportation, Nearby shopping
I have always enjoy my stay at Cityview. The location is great. Can take A21 bus from airport to hotel. There is also free shuttle from hotel to Airport Express Train and return. Staff are efficient at check in. Cleaning staff are also doing a good job.Would strongly recommend this hotel
Recenzirano 14 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NILOBOL od Tajland
Grupe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
location
location
location is good and it is easy to go center.
Recenzirano 13 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

hoi od Hong Kong
Parovi
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
The Cityview Hotel
Good location ,fair price
feel good
Recenzirano 13 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dennis od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2014
Location, Location, Location
Location, Choice of Foods, Shopping
The hotel was centrally located with easy access literally anywhere in Hong Kong. The staff are very cheerful and we received a free upgrade to a bigger room. Thanks Cityview.
Recenzirano 13 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Li od Singapur
Grupe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Good location but room is old
Location, location and nice lobby
The location is good which is less than 5 mins walk to the MTR. However, the room is too small and old. The toilet can only fit one person. The pillow is too soft and flat.
Recenzirano 13 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Aty od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
AVERAGE
location only
staffs poor in speak and service
Recenzirano 13 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chia od Singapur
Solo putnici
Boravili ste 6 noći u siječanj, 2015
convenienance location
airport transfer the best, location and traver agency located inside the hotel.
wonderfull.
Recenzirano 13 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LEK od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
Lanevo.ng
Location is the best for me. Price Rate is reasonable. Hotel Room looks good for me.
Recenzirano 12 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

yi od Singapur
Grupe
Boravili ste 5 noći u travanj, 2014
Good, Staff are friendly.
Location, Service, Room
Enjoyable stay , staff were friendly, and we appreciate their help in giving us directions.
Recenzirano 11 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: